20 rezultatų ieškant "taures"
Varškės desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-5 šaukšteliai želatinos 500 g varškės sūrelių 1/4 l pienos žiupsnelis druskos 4šaukštai juodųjų serbentų sulčių 2 šaukštai citrinų sulčių 50 g miltinio cukraus 80g susmulkinto karčiojo šokolado 1 šaukštas lazdynų riešut..
Recepto vertinimas:
"Martinis" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.75ml džino ir 15 ml sausojo vermuto. Gaminimas: Inde kokteliams ruošti sumaišykite ledo gabaliukus su 75ml džino ir 15 ml sausojo vermuto. Iškoškite į martinio taures ir papuoškite alyva. Koktelį gerkite vieną. ..
Recepto vertinimas:
"Japoniškoji šlepetė" Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.30ml “Midori”, “Cointreau”, citrinų sulčių. Gaminimas: Inde kokteiliams ruošti sumaišykite po 30ml “Midori”, “Cointreau”, citrinų sulčių ir gerai ..
Recepto vertinimas:
Ledai su vyšniomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vanilinių ir vyšnių ledų 2.460g vyšnių iš kompoto 3.1/4 l 36% grietinėliės 4.2pakeliai vanilinio cukraus 5.20 ml vyšnių likerio Gaminimas: Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto i..
Recepto vertinimas:
Varškės ir medaus desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Tris trynius, grietinėle. , varškę (300g), ckurus. Gaminimas: Tris trynius ištrinti su cukrumi, sukant pilti tirpytą medų, sudėti ištrintą sviestą ir gerai išsukti. Po to sudėti ištrintą varškę (300g), išmaišyti, sud�..
Recepto vertinimas:
Pieno kokteilis su ledais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pienas 1 lLedai 200 gUogų sirupas 5 šaukštai Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Jogurtas su bananais ir džiovintais abrikosais
Jogurtas su bananais ir džiovintais abrikosaisIngridientai:125 g džiovintų sukapotų abrikosų, 300 g natūralaus jogurto, 1 bananas, 1 šaukštas susmulkintų paskrudintų riešutų.Gaminimas Į dubenį supilame jogurtą, suberiame sukapotus džiovintus abrikosus, išmaišome ir padedame nak..
Recepto vertinimas:
Žėlė su vaisiais ir džinuIngridientai:400 g mažų juodųjų vynuogių be kauliukų, 300 ml džino, 125 g citrinų arba apelsinų, 10 g želatinos, 600 ml vandens, 75 g miltinio cukraus. Gaminimas 1. Sudedame vynuoges į dubenį ir užpilame 240 ml džino. Pridengiame ir padedame pastovėti ša..
Recepto vertinimas:
Vaisinis ryžių pudingasIngridientai:125g ryžių, 1l pieno, šaukštelis vanilės ekstrakto, 3 šaukštai cukraus, 200ml grietinėlės, 12 šaukštų bruknių padažo.Gaminimas 1. Į puodą įpilame 600ml vandens, suberiame ryžius ir verdame, kol visas vanduo nuverda. Supilame pieną ir verdame ..
Recepto vertinimas:
Citrininis kremasIngridientai:4 kiaušiniai, 5 šaukštai cukraus, tarkuota citrinos žievelė, 2 citrinų sultys, pakelis želatinos, 125 ml grietinėlės, 4 šaukštai šokolado džožlių.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele..
Recepto vertinimas:
Kapučino želėIngridientai:5 šaukšteliai želatinos, 600ml stiprios kavos, 100g rudojo cukraus, 4 šaukštai kavos likerio 150ml riebios grietinėlės.Gaminimas 1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva..
Recepto vertinimas:
Vyšnios su juoda duonaIngridientai:150g sudžiūvusios juodos duonos be plutos, 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, 400g vyšnių, šaukštas granuliuoto cukranendrių cukraus, 200ml grietinėlės, malto cinamono.Gaminimas 1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupiniu..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Karambulo"Ingridientai: 1. Džinas 30g 2. Apelsinų likeris 30g 3. Apelsinų sultys 30g 4. Ledo gabaliukas 50g 5. Apelsinas 10gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką, supilti visus gėrimus ir sumaišyti. Taurės kraštą papuošti apelsinu (puse griežinėlio). Šaltini..
Recepto vertinimas:
Stiprus kokteilisIngridientai: 1. 40g Konjakas 2. 20g Degtinė 3. 25g Vermutas 4. 10g Ledo gabaliukas 5. 5g CitrinaGaminimas Į taurę įdėti norima spalva nudažytą, sukapotą ledą ir supilti visus recepte nurodytus gėrimus. Ant taurės krašto uždėti citrinos griežinėlį. Šal..
Recepto vertinimas:
Persikų šerbetasIngridientai:20 porcijų: 1,5-2kg persikų, 1 citrinos sulčių, 250g cukraus, 1/4 l vandens, 1/4 l sauso putojančio vyno, mėtų lapelių papuošti.Gaminimas Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti ..
Recepto vertinimas:
OBUOLINIS KOKTEILISIngridientai:(2 porcijos)1 obuolys100g obuolių sulčių100g pieno50g cukraus ar medaus50g apelsinų sulčiųGaminimasObuolį nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Padaliname pusiau ir dedame į taures. Atšaldytą (iki ledukų) pieną ..
Recepto vertinimas:
AVIEČIŲ ŠERBETASIngridientai:800 aviečių,1 stiklinė cukraus,2 šaukštai citrinos sulčių,15 g želatinos,2 stiklinės šampano,100 g aviečių likerioGaminimasIš cukraus, citrinos sulčių ir 200 ml vandens išvirti..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis gėrimas ''Frapė''Ingridientai:3 porcijos grietininio plombyro vafliųkrepšeliuose, 3 stiklinės pieno,3 arbatiniai šaukšteliai kakavos miltelių, 2 šaukštai cukraus, 0,5 indelio kondensuoto pieno su kakava.Papuošimu..
Recepto vertinimas:
NAUJAMETINIS PUNŠASIngridientai:4 asmenims200 ml romo,200 ml apelsinų sulčių,160 ml ananasų sulčių,120 ml citrinos sulčių,80 ml grenadino,40 ml cukraus sirupo.Papuošimui:4 vyšnios,4 griežinėliai apelsino,2 griežinėliai ananas..
Recepto vertinimas:
Gėrimas su beržų sulaIngridientai:0,5 l beržų sulos,0,5 l apelsinų sulčių,ledo gabalėlių,1 citrina.GaminimasSumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėl..
Recepto vertinimas: