Jogurto-majonezo padažas
Šis padažas universalus. Juo galima skaninti žalių daržovių salotas, valgyti su žuvimi ar apkeptomis daržovėmis bei krabų lazdelėmis keptomis tešloje ir su daugeliu kitų patiekalų.Ingridientai:
100 g jogurto be priedų
50 g majonezo
česnako
baziliko
kas mėgsta sūriau -druskos
Gaminimas:
Jogurtas sumaišomas su majonezu iki vientisos masės , sudedamas smulkintas česnakas bei bazilikas. Viskas išmaišoma . Galima palikti kelioms minutėms pastovėti , kad jogurto-majonezo mišinys prisigertų česnako bei baziliko skonio. Skanaus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!