20 rezultatų ieškant "gabalus"
Prancūziška žuvis Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos 8 pievagrybiai 60 g sviesto 3 pomidorai Poras 2 svogūnai 3 skiltelės česnako Maltų pipirų Druskos Žuvies prieskonių Petražolių Salieras Gaminimas: Žuvies gabalus užpilame trupučiu sū..
Recepto vertinimas:
Karšiai su rozmarinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 šakelių rozmarinų 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos, pipirų 4 karšių 2 citrinų 2 guželių salotų 2 šaukštelių kmynų Gaminimas: Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem �..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Veršiena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g virtos veršienos, prieskonių, citrinos sulčių, riebalų, citrinos griežinėlių, petražolės lapelių. Tešlai: stiklinė miltų, druskos, stiklinė vandens, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, 2 kiaušinių baltymai. Gaminimas: Mėsą su..
Recepto vertinimas:
Viščiukas su vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Viščiukas, Šaukštas grietinės, 100 g margarino, poras, 0,5 stiklinės razinų, 2 stiklinės džiovintų vaisių, sultinio, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Viščiuką perkirsti pusiau, gabalus aptepti grietine ir kepti. Porą s..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su kepta mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 - 400 g. minkštos jautienos, 1 šaukštas riebalų arba sviesto, 1 salieras ar petražolė, 8 - 10 bulvių, 200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų, 2 nedideli rauginti agurkai, druskos, pipirų, (žalumynų), grietinės Gamini..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g jautienos, 20 g morkų, 15 g petražolių, 15 g svogūnų, 20 g pomidorų tyrės, 15 g sviesto, 5 g miltų, lauro lapų, pipirų, druskos. Gaminimas: Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves..
Recepto vertinimas:
Žaliosios bagetės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 600 ml drungno vandens 2 valgomieji šaukštai aliejaus 50 g mielių 2 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai druskos apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų Įdarui 100 g minkšto sviesto 100 ml supjaustytų petražolių 1..
Recepto vertinimas:
Menkė su bulvėmis ir grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g menkės filė, druskos, acto arba citrinos sulčių, miltų, 2.0,5 stiklinės aliejaus, 3.6 virtos bulvės, skiltelė česnako, 4.5 pomidorai, 5.250 g šviežių grybų, pipirų, 6.0,5 stiklinės vyno arba obuolių sulčių, 7..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lazanijaIngridientai:8 stačiakampiai lazanijos gabalai 2 porai 400 g fermentinio sūrio 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai citrinų sulčų 16 gabalėlių rūkytos lašišos druskos maltų pipirųGaminimasIšvirkite lazanijos gabalus pasūdytame ..
Recepto vertinimas:
Veršiena, kepta su šalavijaisIngridientai:4 veršių mėsos išpjovos, 50 g miltų, 1 kiaušinis, 2-3 šaukštai pieno, 1 šaukštas susmulkintų žalių šalavijų lapelių, 1 citrina, 3/4 stiklinės džiūvėsėlių, 1 šaukštas alyvų aliejaus, 50 g sviesto, 1 česnako skiltelė.Gamini..
Recepto vertinimas:
Virta žuvis su česnakuIngridientai:500g žuvies, petražolių, saliero, 1 poras, 1 morka, lauro lapas, 2 kvapnieji pipirai, krapų, 1 galvutė česnako, vandens, druskos.Gaminimas Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę iš..
Recepto vertinimas:
Triušiena su garstyčiomisIngridientai:1 triušis (apie 1,5kg.), 1 šaukštas aliejaus, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas aštrių garstyčių, 3 gvazdikėliai, čiobrelių, petražolių lapelių, laurų lapų, maltų pipirų, druskos.Gami..
Recepto vertinimas:
KAROSAS SU KRAPAISIngridientai:1 kg žuvies2 šaukštai miltų40 g sviestosvogūnassalieraspetražolės šaknelėlauro lapas4 kvapieji pipiraipimento grūdųkrapųvandensdruskosGaminimasStambius karosų gabalus troškinkite sūdytame vanden..
Recepto vertinimas:
VĖGĖLĖ, TROŠKINTA SU VYNUIngridientai:1,5 kg žuvies200 g sauso baltojo vynokiaušinio trynyscitrinamorkapetražolės šaknisgvazdikėlis2 svogūnai0,5 salieromairūnokaparių4 pievagrybiaidruskosGaminimasVėgėlės gabalus apš..
Recepto vertinimas:
ŽUVIES SLUOKSNIUOTISIngridientai:500 g žuvies filė60 g sviesto200 g fermentinio sūriomaltų pipirųmajonezo4 svogūnai2 salieraipetražolių lapeliųdruskosGaminimasSvieste pakepinkite pasūdytus, maltais pipirais apibarstytus filė gabalus. Į..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė žąsis su ananasaisIngridientai:I žąsis (apie 4,5 kg).Įdarui:4 kiaušiniai,400 g vištienos filė,1 indelis (450 g) konservuotų ananasų, truputis druskos, pipirų,200 g morkų,200 g svogūnų,100 g sviesto,600 g ..
Recepto vertinimas:
Baklava(pistacijų pyragas)Ingridientai:160 g (8) gabalus sluoksniuotos tešlos,350 g susmulkintu pistaciju riešutų,100 g sviesto,Sirupui:150 g cukraus,1 citrina,Apelsinmedzio žiedu aliejaus.Kiekis:4-6 žmonėmGaminimas1. Ištepti skardą sviestu. Sudeti 4 gabalus sluoksniuotos tešlos. Ištirpin..
Recepto vertinimas:
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykaisIngridientai:1 viščiukas,2 morkos,5-6 baravykai,1 poras,150 g sviesto,truputis petražolių,druskos,pipirų.GaminimasNuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų pe..
Recepto vertinimas: