20 rezultatų ieškant "produktu"

Grybų ir makaronų apkepas

Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g.  makaronų , vandens, 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 60 - 80 g. rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto sūrio, 1 š..

Recepto vertinimas: 5

Grybų ir makaronų apkepas

Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir bulvių apkepas

Grybų ir bulvių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 bulvių, 350 g virtų grybų, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 šaukštas sviesto. Gaminimas: Virtas bulves supjaustyti storomis r..

Recepto vertinimas: 4

Grybų ir mėsos apkepas

Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..

Recepto vertinimas: 2

Grybų kišenėlės

Grybų kišenėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 šaukštas riebalų, druskos, maltų džiūvėsėlių. Tešlai: 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės vandens arba pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, druskos. Gaminimas: Grybus sukapoti, s..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g sūdytų grybų, 4 kiaušiniai, 2 šaukštai bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g rūkytos nugarinės, 1 svogūnas, druskos, aliejaus. Gaminimas: Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsm..

Recepto vertinimas: 0

Trupintas plokštainis

Trupintas plokštainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g miltų, 250 g miltinio cukraus, 3 kiaušiniai, 150 g sviesto, 7 g sodos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Iš visų produktų paprastu būdu paruoškite minkomą tešlą, ir ją 1 valandą palaikykite šaltai. Prieš kepant skardą išklokit..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinio kisieliaus desertas

Šokoladinio kisieliaus desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis apelsinų želė; 1 pakelis vyšnių želė; 200 g. grietinėlės; 2 šaukštai cukraus. Kisieliui: 100 g. šokolado; 1 stiklinė pieno; 1 šaukštas krakmolo; 1 pakelis vanilinio cukraus; truputis aliejaus formelėms patepti..

Recepto vertinimas: 0

Sūrus sausainiai

Sūrus sausainiaiIngridientai: 500g miltų 240g svieto 40g mielių druskos ir kmynų kiaušinio ( sausainiams patepti) Gaminimas: Iš recepte nurodytų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. įmesti į šaltą vandenį ar padėti į šaldytuvą. Paskui tešlą iškočioti 1/2cm storio..

Recepto vertinimas: 0

Lengvas obuolių pyragas

Lengvas obuolių pyragas Ingridientai: 1 kiaušinio, 1,5 šaukšto grietinės, 2 šaukštelių kepimo miltelių, pakelio vanilinio cukraus, 400 gramų miltų, 200 gramų cukraus pudros, 150 gramų margarino arba sviesto, 1 kiaušinio, trupučio druskos, 5 obuolių Gaminimas Iš visų i�..

Recepto vertinimas: 3

Varškės pyragas su šokolado kepure

Varškės pyragas su šokolado kepure Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla:300 g minkšto sviesto  200 g cukraus  2 kiaušiniai  3 tryniai  200 g miltų  2 arbatiniai kepimo miltelių. Įdaras:  500-600 g varškės  3 baltymai  1 ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Lakštiniams: 1 stiklinė miltų, druskos, 1 šaukštelis ištirpinto sviesto, 3 šaukštai vandens arba nuoviro. Sriubai: 1 l mėsos sultinio arba grybų nuoviro, 1 mažas svogūnas, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybai

Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių duonelė

Kūčių duonelė Ingridientai: 500gr.ruginių miltų stiklinė mineralinio vandens sodos kmynų druskos Gaminimas: Nuplikyti kmynus. Iš kitų produktų suminkyti tešlą, lipdyti bandutes, dėti į miltais pabarstytą skardą. Kepti iš pradžių karštoje orkaitėje (kol apskrus), pa..

Recepto vertinimas: 0

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Tortas SKRUZDĖLYNAS Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai, 2.5 šaukštai grietinės, truputis druskos, miltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines), pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus). Gaminimas: Iš visų produktų gerai išmink..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Kalėdinė eglutė

Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..

Recepto vertinimas: 0

Šampano tortas

Šampano tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Trapios tešlos papločiui: 50 g sviesto, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, 100 g miltų. Biskvitinei tešlai: 50 g sviesto, 4 kiaušiniai, 100 g cukraus, 75 g krakmolo, 100 g miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių. Krem..

Recepto vertinimas: 0

Tortas Kalėdinė eglutė

Tortas „Kalėdinė eglutėIngridientai:Papločiui:75 g sviesto, 1 kiaušinis,50 g cukraus, 300 g miltų.Biskvitiniams lakštams:6 kiaušiniai,300 g cukraus, 250 g miltų,6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių.Vyno ..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų rūšių tešlų tortas

Dviejų rūšių tešlų tortasIngridientai:Trapiai tešlai:200 g sviesto, 1 kiaušinis,100 g cukraus, 300 g miltų.Pagerintai (sviestinei) tešlai:150 g sviesto, 50 g cukraus,2 kiaušiniai, 100 g miltų,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.Glajui:1 baltymas, 1 stiklinė cukraus pudros.Konditer..

Recepto vertinimas: 0

Chašlama

Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: produktu