20 rezultatų ieškant "saltu"
Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..
Recepto vertinimas:
Tiršta ryžių košė su pienu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, uogienė, vaisių sirupas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu...
Recepto vertinimas:
Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..
Recepto vertinimas:
Spagečių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštelis aliejaus druskos 400 g spagečių 500 g pomidorų 200 g kumpio 1 česnako skiltelė 1/4 l grietinės baltųjų pipirų žiupsnelis mairūnų 60 g fermentinio sūrio Gaminimas: Puode užvirinti 3 l pasūdyto vandens, įpilti alieja..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Šermukšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kgšermukšnių, 1kg cukraus, 3 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų — pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušalt�..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Pupelių užkandisIngridientai:250g. raudonųjų pupelių, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, svogūnas, pomidoras, vienos citrinos sultys, 3-4 salierų stiebeliai, kieto virto kiaušinio trynys, laurų lapelis, 10 žirnelių juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Pupele sudedame į puodą, užpilame ..
Recepto vertinimas:
Krabai (krevetės) drebučiuoseIngridientai:2 kiaušiniai, 30g. želatinos, 80g. sauso vyno, 250g. pomidorų, 25g. konservuotų krabų (krevečių), 75g. grietinės, 10g. vidutinio aštrumo garstyčių, 20g. smulkintų petražolių, druska, pipirai, žiupsnelis cukraus, petražolių šakelė, acto p..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su ryžiaisIngridientai:0,5kg. vištienos, 1l. vandens, 1 petražolės šaknis, 1 morka, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 3 bulvės, 1/4 stiklinės ryžių, petražolių, druskos.Gaminimas Mėsą užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nugriebiame putas, uždengiame ir verdame. P..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 3 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės bulvės; 3 artišokai; 2 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės morkos; 150 g šviežių ar sušaldytų žirnelių; 125 g supjaustyto kubeliais švelnaus sūrio; Druska ir ką ..
Recepto vertinimas:
Kviečių salotos su mocarelos sūriu ir kukurūzais
Kviečių salotos su mocarelos sūriu ir kukurūzaisIngridientai:4-6 porcijoms: 500 g kviečių (galima naudoti ir miežius); 1 didelis raudonasis ankštinis pipiras; 250 g nusausinto ir kubeliais supjaustyto mocarela (Mozzarella) sūrio; 125 g konservuotų kukurūzų; 1 arb. š. susmulkintų petra..
Recepto vertinimas:
Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais
Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniaisIngridientai:4 porcijoms: 8 putpelių kiaušiniai; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 2 smulkiai supjaustyti saliero stiebai; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 vidutin..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su braškėmisIngridientai:10 pyragėlių: 500 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos (5 lakštai); 500 g braškių; 100 g cukraus; 375 ml grietinėlės; 2 pak. vanilinio cukraus; Cukraus pudros (pyragėliams pabarstyti); 1 trynys (tešlai patepti).Gaminimas Orka..
Recepto vertinimas:
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmisIngridientai:Biskvitui: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų lazdyno riešutų; 150 g miltų; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų skardai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 1 kg vynuogių; 300 g grietinėlė..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkai su paprikomis (Ramunės)
Marinuoti agurkai su paprikomis (Ramunės)Ingridientai:3 kg agurkų 750 g paprikų, 3 šaukšteliai garstyčių sėklų. Marinatui: 1 l. vandens, 300 ml 9 proc. acto, 3-4 šaukštai cukraus, 2-3 šaukštai druskos, 6 laurų lapeliai, 6-8 kvapieji pipirai.Gaminimas Agurkus nulupti, perpjauti pusiau..
Recepto vertinimas: