20 rezultatų ieškant "virtas kepenu pastetas"
Vokiškos bulvių salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: virtų bulvių - 4-5 vnt. virto sultinio - apie 0,5 l mėlynųjų svogūnų - 1 galvutės Konservuotų agurkėlių (vidutinio dydžio) 3-4 vnt. majonezo - 4 šaukštų krapų - apie 10 g druskos..
Recepto vertinimas:
Virtas bulvių vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 virtos bulvės, 100 g manų kruopų, 150 g miltų, 2 kiaušiniai, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 250 rūkytos mėsos arba dešros, 50 g džiūvėsių, 80 g sviesto. Gaminimas: Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska,..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 virtos bulvės, 4 – 5 šaukštai miltų, 5 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai riebalų, 1 kiaušinis. Įdarui: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 200 g virtos mėsos, 100 g grybų, 2 šaukštai džiūvėsių, 1 – 2 ki..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta cukinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 cukinijos. Įdarui: 1 indelis tunų konservų, 1 virtas kiaušinis, 50 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų, muskato. Gaminimas: 2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį i..
Recepto vertinimas:
Virtas baltymų glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g miltinio cukraus, 3 baltymai, 1,/ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys, 0,5 šaukšto acto. Gaminimas: Vandenį ir cukrų supilkite į maža puodelį ir uždengę pavirkite kol pasidarys tirštas sirupas. Tada supilkite vieną šaukšt..
Recepto vertinimas:
Virtas glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g cukraus, ¼ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys. Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilkite į puodelį, uždenkite ir virinkite, kol sutirštėja. Tada supilkite citrinos sultis ir sirupą atšaldykite įdėję į indą su šaltu vandeniu. Tad..
Recepto vertinimas:
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..
Recepto vertinimas:
Morkų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai tarkuotos morkos, 1 morka, 1 obuolys (rūgštus), Kelios skiltelės česnako, 2 šaukštai grietinės, Virtas kiaušinis, Žalumynai. Gaminimas: Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti ..
Recepto vertinimas:
Virtos bulvės su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g graikinių riešutų 2 skiltelės česnako 1 šaukštas vyno acto 1 nedidelis svogūnas 1 paprika salierų, krapų druskos, pipirų Gaminimas: Virtas bulves supjaustyti kvadratėliais. Puse riešutų sutrinti su česnaku, salierais, ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai rageliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg virtų bulvių 150 g virto kumpio 2 kiaušiniai 3 šaukštai krakmolo druska pipirai muskato Įdarui: 150 g fermentinio sūrio 1 kiaušinis petražolių Gaminimas: Virtas bulves sumalame, o kumpį labai smulkiai supjaustome. Įberiame krakmol�..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis (supjaustytas)Ingridientai:1 kg karšio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė), 1 citrina, druskos, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2 šaukštai grietinės, kietai virtas kiaušinis.Gaminimas Nu..
Recepto vertinimas:
MišrainėIngridientai:250 g virtų, su lupenomis bulvių, 250 g morkų, 250 g konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, virtas raudonasis burokėlis, pusė stiklinės aliejaus (geriausiai tinka sėmenų), svogūnų ar krapų šakelių, druskos, cukraus, acto, kmynų.Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas:
Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)
Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)Ingridientai:Perlinės kruopos; virtas kumpis; 1 paprika; 1 svogūnas; virtos morkos; marinuoti agurkėliai; petražolės; druska ir pipirai; aliejus arba majonezas.Gaminimas Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marin..
Recepto vertinimas:
PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU
PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIUIngridientai:1 picos pagrindas250 g sūriopomidorų padažo1 pomidorasnedidelė cukinijakaparėlių100 g rūkytos dešrosančiuvių (arba silkės)4 pievagrybiai1 kietai virtas kiaušinis100 g kar&..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas:
SaladūšnikaiIngridientai:Virtos bulvėsMiltaiPienasCukrusGaminimasSutrinti virtas bulves,ir minkyti jas su miltais tol kol nekibs prie rankų ir taps vientisa tešla.Padaryti iš tešlos rutuliukus ir kepti kol apskrus.Į puodelį įpilti pieno ir įdėti cukraus (pagal skonį).Tuomet išmaišyti ..
Recepto vertinimas: