25 rezultatų ieškant "kompotas"
Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.300 g kriaušių, 3.150 g cukraus, 4.25 g vyno, 5.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Kriaušes nulupkite ir supjaustykite. Jei odelė plona, galite nelupti. Vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, citrinos rūgštį, įdėkite k..
Recepto vertinimas:
Uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.250 g uogų, 3.150 g cukraus, 4.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Į verdantį vandenį supilkite cukrų, užvirinkite, nugriebkite putas. Po to reikia įdėti citrinos rūgštį ir sirupą ataušinti. Paruoštas uogas supilkite į ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių kompotas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g cukraus, 1 l vandens, 1 l vyšnių, 1 citrina. Gaminimas: Cukrų suberti į vandenį ir užvirinti. Užvirus sudėti nuvalytas uogas be kauliukų ir pavirti apie valandą. Išvirus nugriebti putas, supilti išspaustas citrinos sultis. Supil..
Recepto vertinimas:
Naminių vynuogių kompotas žiemai
Naminių vynuogių kompotas žiemai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Reikės: vynuogių. Sirupui: 3 litrai vandens; 1 kg.cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas sudedame į stiklainius.Išvirtu sirupu užpilame uogas ir uždarome dangteliais. ..
Recepto vertinimas:
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SVARAINIAIS
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SVARAINIAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. paruoštų cukinijų, 250-300g. svarainių. Sirupui: 400-500g. cukraus, 500-600g. vandens, 2 gvazdikėliai, citrinų žievelių, 1g. citrinų rūgšties. Gaminimas: Cukinijas nuplauti, pašalinti sėklas ir supjaustyti nedideli..
Recepto vertinimas:
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SLYVAITĖMIS
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SLYVAITĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. cukinijų, 500g. kaukazinių slyvaičių, 1,5-2g. citrinų rūgšties. Sirupui: 1l. vandens, 600-700g. cukraus, stiklinė aronijų ar juodųjų serbentų. Gaminimas: Kubeliais supjaustytas cukinijas ir kaukazines slyvaites bla..
Recepto vertinimas:
JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg juodų serbentų uogų, 1 l vandens, 350-370 g cukraus Gaminimas: Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus di..
Recepto vertinimas:
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Gaminimas: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame v..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono, Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir ..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l. vandens. Gaminimas: Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val.Gerai nuplautus žiedlapius kartu su par..
Recepto vertinimas:
Troškinta įdaryta veršienaIngridientai:600g. veršienos (nugarinės), prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, džiūvėsėlių, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai"). Įdarui: 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 svog..
Recepto vertinimas:
Šviežių vaisių kompotasIngridientai:4 gerai prinokę vasarinių veislių obuoliai, 2 kriaušės, 1l vandens, 100 g cukraus, vanilinio cukraus, cinamono ir pora gvazdikėlių.Gaminimas Obuoliai ir kriaušės nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis, dubenėlyje užberi..
Recepto vertinimas:
Sultingų uogų kompotasIngridientai:1,5 stiklinės vyšnių ar aviečių, ar 1 stiklinė raudonųjų serbentų, 150 g cukraus, 1l. vandens.Gaminimas Perrinktos uogos nuplaunamos kiaurasamtyje. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, karštas užpilamas ant paruoštų uogų ir uždengus laikom..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių kompotasIngridientai:300g įvairių džiovintų vaisių (obuolių, kriaušių, slyvų, vyšnių, razinų), 100 g cukraus, truputis cinamono, pora gvazdikėlių, l,5l. vandens.Gaminimas Džiovinti vaisiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami šaltu ir iš lengvo verdama, kol ..
Recepto vertinimas:
Cukinijų kompotas su svarainiais
Cukinijų kompotas su svarainiaisIngridientai:1kg. paruoštų cukinijų, 250-300g. svarainių. Sirupui: 400-500g. cukraus, 500-600g. vandens, 2 gvazdikėliai, citrinų žievelių, 1g. citrinų rūgšties.Gaminimas Cukinijas nuplauti, pašalinti sėklas ir supjaustyti nedideliais kubeliais. ..
Recepto vertinimas:
Cukinijų kompotas su slyvaitėmis
Cukinijų kompotas su slyvaitėmisIngridientai:1 kg. cukinijų, 500 g. kaukazinių slyvaičių, 1,5-2 g. citrinų rūgšties. Sirupui: 1 l. vandens, 600-700 g. cukraus, stiklinė aronijų ar juodųjų serbentų. Gaminimas Kubeliais supjaustytas cukinijas ir kaukazines slyvaites blanširuoti ..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų kompotas (Ramunės)
Juodųjų serbentų kompotas (Ramunės)Ingridientai:1 kg. juodų serbentų uogų, 1 l. vandens, 350-370 g. cukraus. Gaminimas Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus dieną si..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir vyno kompotas (Ramunės)
Vyšnių ir vyno kompotas (Ramunės)Ingridientai:3 kg. vyšnių, 800 g. cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l. raudonojo desertinio vyno. Gaminimas Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą sk..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas su cinamonu (Ramunės)
Kriaušių kompotas su cinamonu (Ramunės)Ingridientai:3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono.Gaminimas Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir ..
Recepto vertinimas:
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiais
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiaisIngridientai:3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l vandens.Gaminimas Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val. Gerai nuplautus žiedlapius kartu su paruoštais agr..
Recepto vertinimas:
VYŠNIŲ KOMPOTASIngridientai:3 kg vyšnių750 g cukraus1,5 l vandensGaminimasVyšnias nuplauti ir sudėti į stiklainius. Į karštą vandenį subėrus cukrų, išvirti sirupą ir jį užpilti ant vyšnių. Kaitinti 85oC te..
Recepto vertinimas:
JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTASIngridientai:1 kg uogų,1 l vandens,350-370 g cukraus.GaminimasIš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus d..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių kompotasIngridientai:1 l vandens,5 džiovintos slyvos,7 džiovinti abrikosai, 1/2 stiklinės cukraus,8 džiovintų kriaušių ir8 džiovintų obuolių skiltelės,cinamono,gvazdikėlių.GaminimasIš vandens ir cuk..
Recepto vertinimas:
Mėlynių kompotasIngridientai:1 l vandens, 300 g cukrausGaminimasPerrinktas uogas nuplauti ir suberti ant tinklelio, kad nuvarvėtų vanduo. Į paruoštus stiklainius suberti uogas. Išvirti sirupą, juo užpilti uogas. Pasterizuoti 80° C temperatūroje 1 l ..
Recepto vertinimas: