20 rezultatų ieškant "raugintu kopustu pyragas"
Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena
Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 400 g jautienos, šaukštas pomidorų padažo, šaukštas miltų, 150 g raugintų agurkų, 600 g bulvių, 90 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepin..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su raugintais kopūstais
Kiauliena su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g kiaulienos, 1 kg raugintų kopūstų, svogūnas, vandens, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Sk..
Recepto vertinimas:
Agurkinė sriuba Ingridientai: 400 gramų jautienos ar vištienos sriubos rinkinio 1 svogūno 1 didelės morkos 4 raugintų agurkų 2 didelės bulvės 1/2 stiklinės ryžių ar perlinių kruopų lauro lapų česnaku petražolių pipirų Gaminimas Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro la..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 125 g raugintų kopūstų, 20 g morkų, 10 g petražolių, 20 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, 15 g sviesto, 20 g grietinės, 5 g žalumynų, 15 g džiovintų grybų, pipir..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Itališkos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. rūkyto kumpio ar dešros, 200 g. virtų bulvių, 20 g. raugintų agurkų, 100 g. svogūnų, 100 g. raugintų obuolių, 1,5 stiklinės majonezo. Gaminimas: Viskas supjaustoma siauromis juostelėmis, pasūdoma..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sulčių 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazil..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g raugintų kopūstų,1 morka,1 obuolys Padažui: 0,5 stiklinės grietinės 10 graikinių riešutų 0,5 citrinos sulčių druskos,cukraus riešutų,citrinos,petražolių Gaminimas: Morką ir obuolį sutar..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sultys 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazilik..
Recepto vertinimas:
Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainė
Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 2 šaukštai raugintų kopūstų, svogūnas, morka, 2 šaukštai aliejaus. Gaminimas Išvirtos bulvės nulupamos, ataušinamos ir su-pjaustomos griežinėliais. Sudedami rauginti kopūstai, smulkiai tarkuota..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotosIngridientai:400g. raugintų kopūstų, 0,75 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus.Gaminimas Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grie..
Recepto vertinimas:
Kepta šviežia kiaulienos dešra
Kepta šviežia kiaulienos dešraIngridientai:800 g šviežios kiaulienos dešros, 2 šaukštai riebalų, prieskonių, truputis vandens ar sultinio.Gaminimas Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį kar�..
Recepto vertinimas:
Švediški kotletai (Ramunės) (foto)
Švediški kotletai (Ramunės) (foto)Ingridientai:300g faršo, 1 trynys, 1 svogūnas, 4 šaukštai raugintų ar marinuotų burokėlių, 1 tarkuota bulvė, pipirai, druska, džiūvėsėliai.Gaminimas Faršą paruošti įprastai. Sudėti per smulkesnė tarką sutarkuotą bulvę ir burokėlius, kubel..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos su vaisiais (Ramunės)
Raugintų kopūstų salotos su vaisiais (Ramunės)Ingridientai:1 šviežias ananasas ( tinka ir konservuoti), stiklinė raugintų kopūstų, 2 mandarinai, indelis natūralaus jogurto, apie 150 g raudonų vynuogių, svogūno laiškų, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų, cukraus.Gaminimas Ananas�..
Recepto vertinimas:
Lašišų sušis su raugintais kopūstais
Lašišų sušis su raugintais kopūstaisIngridientai:12 porcijų: 150 g svogūnų, 70 g sviesto, 600 g raugintų kopūstų, 300 ml baltojo vyno, 300 ml obuolių sulčių, raugintų kopūstų prieskonių (1 lauro lapelis, 1 gvazdikėlis, 5 pipirai, 5 kadagių uogos, druskos, medaus, 500 g l..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų troškinys Ingridientai: 0,5 kilogramo raugintų kopūstų, 1 kilogramą bulvių, 0,5 kilogramo kiaulės ausų, kojų, uodegų arba riebios kiaulienos, truputis aliejaus kepimui, nedidelė morka, svogūnas, truputis džiovintų grybų, petražolių, lauro lapų, k..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su raugintais agurkais
Žuvienė su raugintais agurkaisIngridientai:(2 porcijos)200 g karpio,75 g raugintų agurkų,75 g svogūnų,30 g pievagrybių,pipirų grūdelių,laurų lapas,druskos,1l vandens.Gaminimas•Į verdantį vandeni sudedame į 4 dalis supjaustytus grybus, po keleto minučių žuvies gabalus ir verdam..
Recepto vertinimas: