Šaltibarščiai

Ingridientai:
500 ml marinuotų burokėlių
3 šviežūs agurkai
1 ryšulėliai svogūnų laiškų
1 ryšulėlis krapų
3 kiaušiniai
1 l kefyro
1 l pieno arba vandens
druskos
bulvės
Gaminimas

Kiaušinius išverdame kietai ir atšaldome. Į puodą sudedame nusunktus burokėlius, kubeliais supjaustytus agurkus, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, stambiai kapotą kiaušinį. Viską užpilame kefyru, geriau rinktis riebesnį, pavyzdžiui šaltibarščių kefyrą. Tada pilame pieną, jei naudojame vandenį, tada reikėtų įdėti truputį grietinės. Pagal skonį įdedame druskos ir viską gerai išmaišome. Patiekiame su virtomis bulvėmis. Labai skanu ir su lupena keptomis bulvėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!