11 rezultatų ieškant "raudonuoju"
Virtas triušis padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g triušienos, 10 g prieskoninių daržovių, 75 g padažo, 150 g priedo, druskos. Gaminimas: Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruoš..
Recepto vertinimas:
Spirginta kiauliena su agurkais
Spirginta kiauliena su agurkais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g kiaulienos, 15 g rūkytų lašiniukų, 15 g svogūnų, 80 g padažo, 20 g grietinės, 25 g sūdytų agurkų, 150 g priedo, raudonųjų maltų pipirų, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
Elnienos ragu su raudonuoju vynu
Elnienos ragu su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 ša..
Recepto vertinimas:
Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..
Recepto vertinimas:
Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu
Jautiena, marinuota su raudonuoju vynuIngridientai:4 gabalėliai jautienos išpjovos (apie 700 g), 50 ml raudonojo vyno, šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas pomidorų pastos, šaukštas garstyčių, šaukštas acto, šaukštas susmulkintų rozmarinų, grūsta česnako skiltelė.Gaminim..
Recepto vertinimas:
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)Ingridientai:Vištai virti: 1 išdarinėta višta; 1 morka; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 citrininės melisos lapas; 1-2 citrinos lapai; Druska ir pipirai; Po 2 karus ant peilio galo džiovintų čiobrelių ir mairūnų. Padaž..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)
Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)Ingridientai:1 kg saulėje prinokusių pomidorų (arba 1 skardinė konservuotų be odelių); 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 1 aitrioji paprika (chile serrano); 1-2 šakelės šviežių petražolių; ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 3 v..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)
Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)Ingridientai:4-6 aitriosios paprikos (2-3 chiles guajillos ir 2-3 chiles anchos); 2 pomidorai; 1 svogūnas; 4 česnako skiltelės; 5 juodųjų pipirų grūdeliai; Maždaug 4 cm gabalėlis cinamono lazdelės; 2 gvazdikėliai; 1 arb. š. d..
Recepto vertinimas:
RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BALANDĖLIAI SU PAUKŠT.
RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BALANDĖLIAI SU PAUKŠT.Ingridientai:1 raudongūžis kopūstas1 šaukštas acto500g vištų krūtinėliųapie saują džiūvėsėlių50g raumenuotų lašinukų1 svogū..
Recepto vertinimas:
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynuIngridientai:(6 porcijos)6 strutienos pjausniai po 175 g,1 svogūnas,2 šaukštai susmulkintų petražolių, 8 sutrintos kadagio uogos,300 ml raudonojo sauso vyno, 15 g sviesto, 15 g aliejaus, 30 g raudonųjų serbentų drebu&..
Recepto vertinimas: