19 rezultatų ieškant "kalmar"
Kalmarų salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė), trys svogūnai, majonezas, malti juodieji pipirai. Gaminimas: Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Krevetėmis įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos druskos, pipirų cukraus 2 maišelių (po 100 g) ryžių 200 g šaldytų krevečių 100 g džiovintų pomidorų česnako skiltelės 12 kalmarų filė Gaminimas: Aliejų išmaišyti su išspau..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 150 g plikytų ryžių citrininių prieskonių 2 pomidorų, žalumynų pipirų, druskos 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g) 1–1,5 l sultinio 100 ml grietinėlės Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Kalmarais įdaryti agurkai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 agurkai, indelis konservuotų kalmarų, svogūnas, majonezo, petražolių, maltų pipirų Gaminimas: Kalmarus nusunkite, susmulkinkite ir sumaišykite su taip pat smulkiai pjaustytu svogūnu. Krėskite majonezo, gardinkite pipirais. ..
Recepto vertinimas:
Kalmarų šašlykaiIngridientai:450 g kalmarų, ryšelis svogūnų laiškų, laimas. Marinatui: 2 šaukštai smulkiai supjaustytų čilių, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų mėtų, šaukštas cukraus, 3 šaukštai acto, šaukštas alyvų aliejaus.Gaminimas Kalmarus nuvalome ir supjaustome 15 - ..
Recepto vertinimas:
Grietinėje troškinti kalmaraiIngridientai:800g virtų kalmarų, 3 svogūnai, 100g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės vandens, ryšulėlis petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvoli..
Recepto vertinimas:
Kalmarai balto vyno padažeIngridientai:400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.Gaminimas Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supja..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotosIngridientai:500 g. kalmarų, 6 kiaušiniai, 0,5 indelio kukurūzų, 2 svogūnai, majonezo, druskos, pipirų, žalumynų.Gaminimas Kalmarus išvalyti ir išvirti. Išvirti kiaušinius. Apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kalmarus supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius smulkiai..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotos su obuoliaisIngridientai:1 indelis konservuotų kalmarų, 2 sūdyti agurkai, 4 virtos bulvės, 1 obuolys, 0,5 stiklinės juodųjų alyvų, 3 virti kiaušiniai, 1 indelis konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 indelis majonezo, svogūnų laiškų, druskos.Gaminimas Šiaudeliais supja..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotos su graikiniais riešutais
Kalmarų salotos su graikiniais riešutaisIngridientai:500 g. kalmarų, 0,5 stiklinės razinų, 1 stiklinė graikinių riešutų, majonezo.Gaminimas Kalmarus išvalyti, nuplauti ir išvirti. Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vandenį nupilti ir razinas apdžiovinti. Kalmarus..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Kalmarai su šafranuIngridientai:2 porcijoms: 500 g šviežių kalmarų filė; 4 česnako skiltelės; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1 indelis grietinėlės; 1 citrinos sultys; 1 nubrauktas valg. š. krakmolo; druskos; kapotų petražolių; žiupsnelis šafrano; kiniškų žuvies prieskonių; ..
Recepto vertinimas:
KALMARAI BALTO VYNO PADAŽEIngridientai:400g išvalytų kalmarų1 svogūnas200g grietinės100g sauso balto vynoGaminimasKalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus..
Recepto vertinimas:
GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAIIngridientai:800g virtų kalmarų3 svogūnai100g sviesto1 stiklinė grietinės2 šaukštai miltų0,5 stiklinės vandensryšulėlis petražoliųdruskos, pipirųGaminimasŠiaudeliais supjaustyti virtus k..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽU
TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽUIngridientai:1 kg kalmarų2 svogūnai1 šaukštas sviesto500 g grietinėsdruskos, pipirųžalūmynųGaminimasIšplauti ir išvalyti kalmarus, 10 min. palaikyti verdančiame vandenyje.Kalmarus truputi..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOSIngridientai:500g kalmarų6 kiaušiniai0,5 indelio kukuruzų2 svogūnaimajonezo, druskospipirų, žalumynųGaminimasKalmarus išvalyti ir išvirti. Išvirti kiaušinius. Apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kalmarus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS
KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAISIngridientai:500 g kalmarų0,5 stiklinės razinų1 stiklinė graikinių riešutųmajonezoGaminimasKalmarus išvalyti, nuplauti ir išvirti. Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vanden..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOS IIIngridientai:1 indelis konservuotų kalmarų,2 sūdyti agurkai,4 virtos bulvės, 1 obuolys,0,5 stiklinės juodųjų alyvų,3 virti kiaušiniai,1 indelis konservuotų žaliųjų žirnelių,1 indelis majonezo, svogū..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ ŽIEDŲ UŽKANDISIngridientai:200 g aliejaus, 1 kalmaras, 100 g salotų lapų, 30 g alyvuogių, 20 g mėlynojo svogūno,citrinų sulčių,alyvų aliejaus, sojų padažo.Tešlai: 1 kiaušinis, 2 šaukštai grietin..
Recepto vertinimas: