Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu
Ingridientai:4 gabalėliai jautienos išpjovos (apie 700 g),
50 ml raudonojo vyno,
šaukštas aštraus pomidorų padažo,
šaukštas pomidorų pastos,
šaukštas garstyčių,
šaukštas acto,
šaukštas susmulkintų rozmarinų,
grūsta česnako skiltelė.
Gaminimas
Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome.
Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame.
Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!