20 rezultatų ieškant "pusryciams"

Ryžių košė pusryčiams

Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..

Recepto vertinimas: 2

Kiaušiniai bandelėse

Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybai

Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..

Recepto vertinimas: 0

Kepeninė dešra

Kepeninė dešraIngridientai:1 kg kiaulės kepenų, širdis, inkstai, liežuvis, 0,5kg lašinių, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir ap..

Recepto vertinimas: 2

Rūkytas ungurys

Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..

Recepto vertinimas: 1

Barščiai su baravykais

Barščiai su baravykaisIngridientai:1—2 burokėliai, 4—5 džiovinti baravykai, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės grietinės, lauro lapelių, kvepiančiųjų pipirų, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami ..

Recepto vertinimas: 4

Duonkukulių sriuba

Duonkukulių sriubaIngridientai:6 bulvės, 1/2kg duonos tešlos, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 1 stiklinė grietinės, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos ir verdamos pasūdytame vandenyje. Joms suminkštėjus, sudedami iš duonos tešlos padaryti kukuliai ..

Recepto vertinimas: 0

Pakepintas sūris

Pakepintas sūrisIngridientai:400g lietuviško sūrio, 100 g sviesto.Gaminimas Šviežias, gerai suspaustas sūdytas sūris supjaustomas 1cm storio riekutėmis, sudedamas į emaliuotą dubenėlį, uždedamas sviestas (gabaliukai) ir keletą minučių kepama krosnyje ar orkaitėje. Apkepęs (sumink�..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptas sūris

Apkeptas sūrisIngridientai:400g lietuviško sūrio, 1—2 kiaušiniai, pyrago džiūvėsėlių, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Gerai suspaustas sūris supjaustomas 1 cm storio riekutėmis. Kiaušiniai gerai išplakami, pasūdoma. Sūrio riekutės merkiamos į kiaušinius, pavoliojamos..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su varške

Kiaušinienė su varškeIngridientai:6 kiaušiniai, 200 g varškės, 1/2 stiklinės grietinės, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išplakami su druska, supilama grietinė, sudedama labai gerai ištrinta varškė ir išmaišoma. Keptuvėje ar apkepo inde ištirpinamas sviestas, supilama..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai, virti be lukštų

Kiaušiniai, virti be lukštųIngridientai:6 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, 2—3 šaukštai džiūvėsėlių.Gaminimas Po vieną šviežią kiaušinį įmušama į puoduką ar samtį ir atsargiai suleidžiama į pradedantį virti pasūdytą ir parūgštintą vandenį (1l. vandens 4â€�..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandos

Bulvinės bandosIngridientai:7—8 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 100 g lašinių, 3 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, dalis skysčio nupilama, pasūdoma, sudedama virtos trintos bulvės, išmaišoma. Ant švaraus kopūstlapio dedama po 2—3 šaukštu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandelės

Bulvinės bandelėsIngridientai:6—7 žalios bulvės, l/2 l. rūgusio pieno, 4 stiklinės miltų, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgusis pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Kitą dieną subėriami likę miltai, pasūdoma, sumi..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 200 g virtos kiaulienos, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvė..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir grikių košė

Bulvių ir grikių košėIngridientai:1 stiklinė tarkuotų žalių bulvių, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g lašinių, druskos.Gaminimas Grikiai išmirkomi, nuplikomi, suberiami į šaltą vandenį ir verdami pamaišant. Kai kruopos suminkštėja, pasūdoma, sukrečiami tarkiniai ir ant silp..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kapotinė

Bulvių kapotinėIngridientai:7—8 bulvės, 100 g taukų, 2 šaukštai išmirkytų smulkių miežinių kruopų, 1 svogūnas, maltų pipirų, lauro lapelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, smulkiai sukapojamos ar stambiai sutarkuojamos. Į puodą dedami riebalai, išlydomi, dedamos..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai

Bulviniai kukuliaiIngridientai:7—8 bulvės, 2 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 25 g sviesto, 1 šaukštas krakmolo, druskos.Gaminimas Su lupenomis išvirtos bulvės nulupamos ir sugrūdamos, suberiami miltai, įmušamas kiaušinis, sudedamas sviestas. Viskas greitai sumaišoma, padaromi ..

Recepto vertinimas: 3

Pusšilkiniai kukuliai

Pusšilkiniai kukuliaiIngridientai:5—6 bulvės, 1 stiklinė krakmolo, 1 kiaušinis, 2 svogūnai, 80 g sviesto, 2—3 šaukštai grietinės, 2 šaukštai džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Skustos virtos bulvės sumalamos mėsmale arba sugrūdamos, suberiamas krakmolas, įmušamas..

Recepto vertinimas: 4

Kukorai

KukoraiIngridientai:7—8 bulvės, 3 šaukštai miltų, druskos. Įdarui: 2—3 morkos, 1 svogūnas, 50 g sviesto, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami mažd..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiškas žirninis blynas

Aukštaitiškas žirninis blynasIngridientai:2—3 stiklinės žirninių miltų, vandens, druskos.Gaminimas Iš miltų ir pasūdyto vandens išmaišoma tirštoka tešla ir mediniu šaukštu labai gerai išplakama. Kuo daugiau į tešlą patenka oro, kuo ji puresnė, tuo geresnis, puresnis ir ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pusryciams