4 rezultatų ieškant "raugas"

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Juoda ruginė duona

Juoda ruginė duonaIngridientai:10kg stambiai maltų ruginių nusijotų miltų, 5l. vandens, 100g druskos, raugo.Gaminimas Vanduo pašildomas, suberiamą 1/3 miltų, supilamas šiltame vandenyje išleistas raugas ir, gerai išmaišius, tešlos paviršius pabarstomas miltais. Duonkubilis šiltai a..

Recepto vertinimas: 3

Plikyta juoda ruginė duona

Plikyta juoda ruginė duonaIngridientai:10kg nusijotų ruginių miltų, 5l. vandens, 100g druskos, kmynų, raugo.Gaminimas Išėmus raugą, į duonkubilį suberiamą 1/3 kepimui skirtų miltų, užplikoma verdančiu vandeniu ir gerai išmaišoma, kad neliktų sausu miltų. Duonkubilis šiltai už..

Recepto vertinimas: 2

RAGUOLIAI SU UOGIENE

RAGUOLIAI SU UOGIENEIngridientai:500 g miltų250 g margarino arba sviesto50 g mieliųšaukštelis cukrausžiupsnelis druskos2 kiaušiniai2 šaukštai grietinėsuogienėsGaminimasMiltus, cukrų ir grietinę išmaišyti ir trumpam palikti, kad pa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raugas