20 rezultatų ieškant "poru 2bsalotos"
Kumpio ir porų kremas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g kumpio 1 didelis poras 1 obuolys 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 6 kiaušiniai ½ valgomojo šaukšto miltų 100 ml pieno druska baltieji pipirai petražolės Gaminimas: Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite..
Recepto vertinimas:
Trumpai virta daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai supjaustyti, aliejuje pakepinti svogūnaismulkiai supjaustytas kopūstas2 šiaudeliais sutarkuotos morkoskonservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų,2 skiltelės smulkiai supjaustytų česnakųžalių arba džiovintų pri..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Ananasų ir porų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3-4 porai, 4 kietai virti kiaušiniai, mažoji dėžutė marinuotų ananasų. Gaminimas: Porų žaliąją dalį (lapus) nupjauname, o baltąją dalį pjaustome plonais griežinėliais. Supjaustome kiaušinius ir ananasus kvadratėliais. Suma..
Recepto vertinimas:
Pastarnokų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 pastarnokai, 2 porai, 1 svogūnai, 2 – 3 bulvės, 2 l mėsos sultinio, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai grietinės, 2 tryniai, karpų, druskos. Gaminimas: Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias d..
Recepto vertinimas:
Porų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g porų, 200 g obuolių, 100 g morkų, grietinės, krapų arba petražolių, druskos. Gaminimas: Baltąsias porų dalis supjaustyti plonais griežinėliais. Obuolius ir morkas sutarkuoti stambia trintuve. Užpilti grietine, pasūdyti ir gerai ..
Recepto vertinimas:
Maltinukai su porais ir grybais
Maltinukai su porais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,4 šaukštai maltų džiūvėsių, 2,0,5 stiklinės vandens, kiaušinis, 3,0,5 šaukštelio druskos, ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų, muskatų riešutų, nedidelis svogūnas, 4,400 g maltos mėsos, 5,150 g šviež..
Recepto vertinimas:
Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..
Recepto vertinimas:
Trinta porų ir petražolių sriuba
Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo. 60g sūdytos la..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gab..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g salotų mišinio (tinka „Salpronės“ aisbergo, radičio salotų ir tarkuotų morkų Mix’as), 30g agurkų, 10g porų, 60g aliejiniu kilkių..
Recepto vertinimas:
Porų sriubaIngridientai:400 g porų 2 šaukštai sviesto 1 stiklinė pieno 1/2 stiklinės grietinės 1 kiaušinio trynys 1 šaukštas smulkintų svogūnų laiškų pipirų druskosGaminimasPorus išvalyti, nupjauti lapus, o baltąją dalį smulkiai supjausto..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Vėrinukai su fetaIngridientai:150 g fetos, 8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės, 4 porų stiebai, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, agurkas, 2 šaukštai liesos grietinės, kelios raudonėlių šakelės.Gaminimas Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų..
Recepto vertinimas:
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)Ingridientai:125 g sviesto, 4 įstrižai supjaustytų porų, 1 - 2 šaukštų cukraus, 450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų, 350 g sluoksniuotos tešlos, 1 suplakto kiaušinio, 1 mažos taurės sauso vyno.Gaminimas Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nr..
Recepto vertinimas:
Porų, riešutų ir salierų salotos
Porų, riešutų ir salierų salotosIngridientai:250 g plonų porų, 25 g sviesto arba margarino, 1 svogūnas, 50 g graikinių riešutų, 4 salierų stiebai, 250 g kiniškų kopūstų, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, sojų padažo.Gaminimas Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, su..
Recepto vertinimas:
Aštri lęšių sriubaIngridientai:12 porcijų: 700 g geltonųjų lęšių, 1 lauro lapelis, 5 česnako skiltelės, 200 g svogūnų, 12 šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 aitrioji paprika, 1 šaukštas kmynų, 1,7l. tirpaus daržovių sultinio, druskos, pipirų, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 400 g ..
Recepto vertinimas:
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)
Morkų ir porų pyragas (Ramunės)Ingridientai:125 g sviesto, 4 įstrižai supjaustytų porų, 1 - 2 šaukštų cukraus, 450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų, 350 g sluoksniuotos tešlos, 1 suplakto kiaušinio, 1 mažos taurės sauso vyno.Gaminimas Didelėje keptuvėje ( kurioje ke..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai afganiški porų koldūnai
Tradiciniai afganiški porų koldūnaiIngridientai:2 kg mažų žalių porų, 500 g duoninės tešlos, 250 g sauso ožkos sūrio, 0,5 l nevirinto pieno, 120 g aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Porus nulupkite, supjaustykite 1,5-2 cm dydžio gabaliukais, 25-30 minučių pamirkykite šaltame vande..
Recepto vertinimas: