6 rezultatų ieškant "masinele"
Aguoninis biskvitas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 150 g aguonų, 225 g cukraus, 8 kiaušiniai, 75 g saldžiųjų migdolų, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 1 šaukštas krakmolo, 1 šaukštas sviesto, cinamono. Gaminimas: Aguonas užplikykite karštu vandeniu, nusausinkite ir gerai sumalkite..
Recepto vertinimas:
Falafeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis lęšių miltų; 1 puodelis avinžirnių miltų; 1/3 puodelio supjaustytų petražolių; pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių Gaminimas: Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol g..
Recepto vertinimas:
Miežiniai maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 170 g miežinės košės, 75 g vaisių, 40 g varškės, 10 g tirpinto sviesto, 10 g cukraus, 1 kiaušinis, 10 g džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrin..
Recepto vertinimas:
Žuvies kukuliai pomidorų padaže
Žuvies kukuliai pomidorų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg žuvies(menkės, ešerių ar kt) 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.1 kiaušinis, 4.2 svogūnai, 5.1/3 stiklinės aliejaus, 6.2 šaukštai grietinės, 7.3 šaukštai pomidorų košės, maltų pipirų, druskos, ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas: