20 rezultatų ieškant "ryziu apkepai"
Ryžių maltiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g tąsios ryžių košės, 1 kiaušinis, 15 g džiūvėsėlių, 10 g sviesto, 30 g grietinės, 100 g padažo, druskos. Gaminimas: Į dar šiltą ryžių košę dėkite žalią kiaušinį, išmaišykite ir formuokite maltinukus, juos apvoliokite ..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės birios ryžių košės (išvirtos iš 150g. ryžių) 1 stiklinė marinuotų baravykų arba rudmėsių 2 kietai virti kiaušiniai 1 poras 2-3 šaukštai grietinės 2-3 šaukštai majonezo petražolės lapelių Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su varške Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 60 g ryžių, 170 g vandens, 20 g razinų, 40 g varškės, 0,25 kiaušinio, 15 g cukraus, truputis vanilinio cukraus, 5 g lydyto sviesto, 5 g džiuvėsėlių, 35 g grietinės arba 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Išvirtą birią r..
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pomidorai, 1 stiklinė ryžių, 300 g virtos avienos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai pieno, druskos, pipirų. Gaminimas: Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apiba..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, vandens, druskos, 500 g šviežių grybų, 1 poras, 2 šaukštai margarino, druskos, 5 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2 kiaušinio tryniai..
Recepto vertinimas:
Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 stiklinės virtų ryžių 2.3 obuoliai 3.3 kiaušiniai 4.2 šaukštai sviesto 5.0,5 stiklinės džiūvėsėlių cukraus, cinamono Gaminimas: Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa
Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės juodos duonos arba ragaišio, 20 g margarino arba taukų, 3/4-1 stiklinės birios ryžių košės, 100 g minkštos mėsos, 10 g taukų, 1-2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės sultinio, 1 valg. šaukštas g..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa
Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4-6 riekės juodos arba baltos duonos, 20g. sviesto arba taukų, 3/4-1 stiklinė birios ryžių košės, 100g. minkštos mėsos, 10g. taukų, 1-2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės sultinio, 1 valg. šaukštas pomidor..
Recepto vertinimas:
Močiutės ryžių pudingas Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 puodelio vandens, 1/2 puodelio nevirtų ilgagrūdžių ryžių, 2 suplaktų kiaušinio trinių, puse stiklinės cukraus, 1 valgomojo šaukšto avižinių miltų, žiupsnelio druskos, 2,5 s..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliaisIngridientai:1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės pieno, atskiesto perpus su vandeniu, 100 g sviesto, 2—3 kiaušiniai, 2—3 šaukštai cukraus, 6—8 obuoliai, cinamono, citrinos nutarkuotos žievelės, druskos.Gaminimas Išverdama tiršta biri ryž..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepasIngridientai:2 stiklinės ryžių, 4 stiklinės vandens, 375 g maltos mėsos, 3-4 šaukštai pomidorų tyrės, 50g margarino, 2 svogūnai, 2 obuoliai, 2 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio, druskos.Gaminimas Ryžius išvirti. Pusę margarino išlydyti ir patroškinti jame smulkiai ..
Recepto vertinimas:
Serbiškas karbonadasIngridientai:4 gabalėliai karbonado, 350 g ryžių, 10 žaliosios paprikos ankščių, 750 g pomidorų, svogūnas, pipirų, druskos.Gaminimas Ant patepto aliejumi didelio troškintuvo dugno dėti sluoksnį nuplautų ryžių, ant jų - juostelėmis pjaustytos paprikos, pomidor..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir ryžių užkepėlėIngridientai:250 g ryžių, 300-500 g žuvies, 2 nemaži pomidorai, maža dežutė pievagrybių , didelė galva svogūno, nemaža morka, druska, pipirai, prieskoniai žuviai, 2-3 šaukštai grietinės, apie 100 g sviesto, apie 200 g fermentinio surio.Gaminimas Supjaus..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliaisIngridientai:1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės pieno, atskiesto perpus su vandeniu, 100g sviesto, 2-3 kiaušiniai, 2-3 valgomieji šaukštai cukraus, 6-8 obuoliai, cinamono, citrinos žievelės, druskos.Gaminimas Išverdama biri ryžių košė. Obuoliai supjaustom..
Recepto vertinimas:
Sušis su lašišomis ir krevetėmis
Sušis su lašišomis ir krevetėmisIngridientai:600 ml. vandens, 500 g. sušiui gaminti skirtų ryžių, 4 arb. šaukšteliai cukraus, 6 arb. šaukšteliai ryžių acto, 1 arb. šaukštelis druskos, 150 g. įdaro (siauromis juostelėmis supjaustytų sūdytų ar rūkytų lašišų, krevečių, agurk..
Recepto vertinimas:
Avietinis ryžių tortasIngridientai:12 porcijų 300 g ryžių trapučių, 3 šaukštai kakavos miltelių, 250 ml grietinėlės, 250 g šviežių arba šaldytų aviečių, 400 g varškės, 400 g grietinės, pakelis vanilinio cukraus, pusės citrinos sulčių, 2 šaukštai cukraus, 12 g želatinos.G..
Recepto vertinimas: