Pastarnokų sriuba
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 pastarnokai,
2 porai,
1 svogūnai,
2 – 3 bulvės,
2 l mėsos sultinio,
2 šaukštai sviesto,
3 šaukštai grietinės,
2 tryniai,
karpų,
druskos.
Gaminimas:
Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias dalis supjaustyti ir pakepinti su sviestu. Morkas sutarkuoti, sudėti ant pakepintų svogūnų bei porų ir apkepti. Po to visas daržoves sudėti į sultinį ir išvirti. Išvirus sultinį perkošti, daržoves pertinti per sietelį ir šią masę sudėti atgal į sultinį. Baltąsias porų dalis ir svogūną supjaustyti: pakepinti su sviestu, sudėti į sriubą, pasūdyti ir užvirinti. Sriubą užbalinti grietine, sumaišyta su tryniais, įberti krapų.
Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!