Porų, riešutų ir salierų salotos
Ingridientai:250 g plonų porų,
25 g sviesto arba margarino,
1 svogūnas,
50 g graikinių riešutų,
4 salierų stiebai,
250 g kiniškų kopūstų,
druskos,
šviežiai sumaltų juodųjų pipirų,
sojų padažo.
Gaminimas
Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, svogūnus nulupame ir supjaustome plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, dedame supjaustytus porus ir svogūnus ir kepame ant nestiprios ugnies 5 minutes, kol svogūnai suminkštėja ir truputį pagelsta. Sudedame graikinius riešutus, supjaustytus salierus ir maišydami kepame 3 min., įmaišome suplėšytus arba supjaustytus kiniško kopūsto lapus ir dar kepame 2 min., kol šie suminkštėja. Pasūdome, apibarstome maltais pipirais, pašlakstome sojų padažu, išmaišome ir pakepame keletą minučių. Paruoštą patiekalą dedame į pašildytą lėkštę ir tuoj pat tiekiame į stalą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!