20 rezultatų ieškant "popieriaus"

Jūrų ešerys su pankoliais

Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės su vynuogėmis

Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms  8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų ausytės

Migdolų ausytės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g sviesto 250 g cukraus 2 kiaušiniai 250 g miltų 2 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 50 g kapotų migdolų 2 šaukštai rupaus cukraus Gaminimas: Sviestą trinti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušini..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis namelis

Kalėdinis namelis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešla 300 g margarino 500 ml cukraus 100 ml medaus 1 šaukštas imbiero 2 šaukštai cinamono 2 šaukšteliai gvazdikėlių 2 šaukšteliai kardamono 1 šaukštas sodos 200 ml vandens 1,5 - 2 kg miltų Glajus trijų kiaušinių baltymai cukraus..

Recepto vertinimas: 5

Moliūgo pyragas su riešutais

Moliūgo pyragas su riešutaisIngridientai: 100 g miltų 100 g maltų lazdyno riešutų žiupsnelio drusko 40 g cukraus 80 g sviesto 3 kiaušinių 500 g moliūgo minkštimo 200 g sutirštinto pieno nutarkuotos 1 citrinos žievelės 1 kiaušinio trynio 1 pak. vanilinio pudingo cukraus p..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai kepta jautiena

Prancūziškai kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g jautienos be kaulų 2.12 bulvių 3.1 šaukštas sviesto 4.1 šaukštas miltų 5.1 šaukštelis buliono 6.1 šaukštelis citrinos sulčių Gaminimas: Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą su..

Recepto vertinimas: 1

Pasnikiniai žagarėliai

Pasnikiniai žagarėliaiIngridientai: 2 šaukštai aliejaus 6 šaukštai vandens 1 šaukštas degtinės ar romo 2 šaukštai cukraus miltų tiek kie reiki, kad išminkyti tešlą aliejaus virimui Gaminimas: Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius...

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Žemuogių pievelė“

Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinė dešra

Šokoladinė dešra Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šokolado120 g cukraus pudros100 g sviesto4 šaukštų grietinės2 šaukštų skysto medaus100 g nuvalytų migdolųKepimo popieriaus Gaminimas: Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su kumpiu

Bulvių vyniotinis su kumpiuIngridientai:Tešlai: 1 kg virtų bulvių 1 šaukštas margarino 5 šaukštai miltų 1/2 stiklinės pieno 1 kiaušinis druskos Įdarui: 150 g kumpio 3 svogūnai Padažui: 3 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukšta..

Recepto vertinimas: 0

Merengos su šokolado įdaru

Merengos su šokolado įdaruIngridientai:5 kiaušinių baltymai, kambario temperatūros, 225 g miltelinio cukraus. Šokoladinis kremas: 5 didelių kiaušinių tryniai, 150 g cukraus, 50 g paprastų kvietinių miltų, 500 ml pieno, 1 1/4 šaukštelio druskos, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 250 g..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su braškėmis ir rabarbarais

Tortas su braškėmis ir rabarbaraisIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis cukraus; 200 g miltų; 5-6 kiaušiniai. Įdarui: 500 g rabarbarų; 500 g braškių; 10 arb. š. želatinos; 2 arb. š. krakmolo; 200 g braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 arb. š...

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninės rožės

Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis vyniotinis

Citrininis vyniotinisIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; 150 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 6 arb. š. želatinos; 3 citrinų sultys; 1 kiaušinis; 100 g cukraus; 125 ml grietinėlės; 30 g cukraus pudro..

Recepto vertinimas: 0

Katalonietiški įdaryti upėtakiai

Katalonietiški įdaryti upėtakiaiIngridientai:6 upėtakiai, citrina, druskos, 125 g tarkuotų džiūvėsių, 6 lapai sviestinio popieriaus. Įdarui: 60 g svogūnų, 10 g petražolių, 60 g juodųjų slyvų, 50 g išgliaudytų migdolų, raudonas ankštinis pipiras, aliejaus, acto, druskos, baltųj..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai

Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiaiIngridientai:Žiupsnelis druskos; 50 g sviesto; 1 valg. š. cukraus; 150 g miltų; 4 kiaušiniai; 700-800 g riebalų kepimui; Cukraus pudros pabarstymui.Gaminimas 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo vir..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

ŠVEDIŠKAS DESERTASIngridientai:4 kiaušinių baltymai2 kiaušinių tryniai 290 g cukraus 270 g smulkintų ( beveik miltai) migdolų50 g sviesto1.5 litro plaktos grietinėlėsGaminimas4 kiaušinių baltymus išplakti su 120 g cukraus iki stand&..

Recepto vertinimas: 4

PYRAGAIČIAI SU EGLUTE"

PYRAGAIČIAI SU „EGLUTE"Ingridientai:Tešlai:10 kiaušinių,10 šaukštų cukraus,10 šaukštų miltų.Kremui:200 g grietinėlės,50 g tarkuoto šokolado,50 g cukraus,20 g želatinosGaminimasKiaušinius išplakame su cukrumi. Sube..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže Ingridientai: 1 didelė vištienos krūtinėlė be odos, 50 gramų spanguolių trauktinės, druskos, 3 kiaušiniai, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai sojos padažo, 200 gramų aliejaus skrudinimui, 2 pakeliai..

Recepto vertinimas: 4

Morenginis kavos pyragas

Morenginis kavos pyragasIngridientai:morenginiam pagrindui reikės:4 kiaušinių baltymai250 g cukraus pudros1 valg šaukštas citrinos culčių1 valg šaukštas kakavoskavos kremui reikės:100 g saldžios grietinėlės sviesto100 g cukraus pudrospusė puodelio stiprios espreso kavosšokoladinis kre..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: popieriaus