PYRAGAIČIAI SU „EGLUTE"

Ingridientai:
Tešlai:
10 kiaušinių,
10 šaukštų cukraus,
10 šaukštų miltų.
Kremui:
200 g grietinėlės,
50 g tarkuoto šokolado,
50 g cukraus,
20 g želatinos
Gaminimas
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Suberiame miltus, užmaišome tešlą. Kepame lakštus 220 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Juos klijuojame grietinėlės kremu. Kai pyragai sustingsta, su formele išspaudžiame pyragėlius. Darome eglutę: ištirpiname šokoladą, konditeriniu švirkštu ant pergamentinio popieriaus piešiame eglutę. Kai šokoladas sustingsta, nuimame nuo popieriaus, klijuojame tuo pačiu šokoladu. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!