25 rezultatų ieškant "pipir"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..
Recepto vertinimas:
Ankštipipirių apkepas su sūriu
Ankštipipirių apkepas su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 – 6 ankštipipiriai, 4 – 6 kiaušiniai, 100 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai sviesto, petražolių lapų, druskos. Gaminimas: Ankštipipirius kepti 10 minučių okaitėje, tada juos išdarinėti ir sudėti į riebalais i�..
Recepto vertinimas:
Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais
Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g virtos mėsos, 2 ankštiniai pipirai, 4 pomidorai, svogūnas, skiltelė česnako, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Mėsą, pipirus, pomidorus supjaustyti. Sukapoti ..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su ankštiniais pipirais
Kalakutiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną..
Recepto vertinimas:
Vištiena su ankštiniais pipirais
Vištiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną sup..
Recepto vertinimas:
Braškės su žaliųjų pipirų padažu
Braškės su žaliųjų pipirų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l braškių Padažui: 150 ml grietinėlės 100 ml cukranendrių cukraus 50 g sviesto arba margarino 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų pipirų Gaminimas: Sudėkite į puodą visus padažo komponentus ir virkite, kol ištirps..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 susmulkintas svogūnas, 2 susmulkinti žalieji pipirai, 4 riekelėmis supjaustyti didesni agurkėliai, 25 g sviesto, 4 valgomieji šaukštai vandens, 0,25 arbatinio šaukštelio čili padažo, druskos ir pipirų. Ga..
Recepto vertinimas:
Ankštinių pipirų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.2 šaukštai kapotų konservuotų ankštinių pipirų truputis maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų Gaminimas: Į svogūnų padažą (virimui įpusėjus) suberti smulkiai kapotus anktšinius pipirus, viską api..
Recepto vertinimas:
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g neriebaus tepamo sūrio; 1 arb. šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų; 1 arb. šaukštelis šviežių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių ar kt.); 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmen..
Recepto vertinimas:
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g neriebaus tepamo sūrio;1 arb. šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų; 1 arb. šaukštelis šviežių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių ar kt.); 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų..
Recepto vertinimas:
ANKŠTINIAI PIPIRAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens. Gaminimas: Ankštinius pipirus nuplaut..
Recepto vertinimas:
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriaisIngridientai:2 bulvės, salieras, mažas svogūnas, ankštpipiris, 2 šaukštai grietinės, 1,5l mėsos sultinio arba vandens, petražolių lapelių, riekutė pyrago, druskos.Gaminimas Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankš..
Recepto vertinimas:
Pipirinis kokteilisIngridientai:2 porcijoms: 2 stiklinės vandens, 1/4 šaukšto maltų pipirų, 3 šaukšteliai žaliosios arbatos, 1/4 stiklinės saldaus kondensuoto pieno.Gaminimas 5 min. ant lėtos ugnies virti vandenį su pipirais ir dar karštą užpilti ant žaliosios arbatos. Kai atauš, nu..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys su pipiraisIngridientai:2 gabaliukai jautienos išpjovos (storis - apie 5 cm), 3 šaukšteliai stambiai maltų juodųjų pipirų, 2 šaukšteliai alyvuogių ar kitokio rafinuoto aliejaus, 4 šaukštai sviesto, 0,25 stiklinės desertinio raudono vyno, šaukštas koncentruoto m�..
Recepto vertinimas:
Didkepsniai su pipiraisIngridientai:2 gabalėliai jautienos filė (maždaug po 200 g), šaukštas juodųjų pipirų žirnelių, svogūnas, šaukštas sviesto, 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai brendžio, druskos.Gaminimas Mėsą nuplauname po tekančiu vandeniu ir nusausiname virtuviniu popierini..
Recepto vertinimas:
Konservuoti ankštiniai pipirai
Konservuoti ankštiniai pipiraiIngridientai:1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens.Gaminimas Ankštinius pipirus nuplauti ir..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS
BULVIŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAISIngridientai:500 g bulvių1 l daržovių sultinio250 g pievagrybių1 svogūnas0,5 stiklinės grietinės2 šaukštai sviesto1 šaukštas miltų1 lauro lapas2 grūdeliai kvepiančiųjų pipirų1 #..
Recepto vertinimas:
BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS
BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAISIngridientai:300 g kopūstų gūželių100 g maltos jautienos100 g kiaulienossvogūnaspusė šaukšto sviestokiaušinis2-2,5 l mėsos sultinio arba vandens2 šaukštai smulkiai supjau..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENOS PLOVASIngridientai:1 kg vištaprieskoninių žalumynų1-2 lauro lapeliai3 gvazdikėliaimažas aštrusis ankštinis pipiras125 g aliejaus arba sviesto2 stiklinės ryžių2 šaukštai razinų1-2 šaukštai migdolųdrusk..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS
VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAISIngridientai:1 višta2-3 šaukštai sviesto2-2,5 stiklinės sultiniodruskos, pipirų1 svogūnas500 g šviežių arba 300 g džiovintų vaisių (obuolių, razunų, slyvų, abrikosų ir pan.)4 #..
Recepto vertinimas:
PAPRIKA, ĮDARYTA BRINZA IR DŽIŪVĖSĖLIAIS
PAPRIKA, ĮDARYTA BRINZA IR DŽIŪVĖSĖLIAISIngridientai:220 g kvietinių džiūvėsėlių600 g saldžiųjų pipirų250 g brinzos300 g pomidorų2 kiaušiniai120 g sviestoGaminimasNupjauti pipirų platųjį galą, i&..
Recepto vertinimas:
KOPŪSTŲ MALTINUKAIIngridientai:1 kopūstas1 ryžių maišelis2 kiaušiniai2/3 stiklinės dziūvėsėliųmiltųdruskos, pipirų pagal skonįGaminimasKopūstą supjaustyti stambiais gabalais, išvirti pasūdytame vandenyje. ..
Recepto vertinimas:
STARKIO APKEPASIngridientai:1 kg žuvies2 l vandens2 kiaušiniai40 g sviestostiklinė kefyro8 pievagrybiaimaltų pipirų, druskosGaminimasVirtą starkį nulupkite ir išrinkite kaulus. Sudėkite filė į sviestu išteptą keptuvą, apibarstykit..
Recepto vertinimas: