Konservuoti ankštiniai pipirai

Ingridientai:
1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų,
2 ankštys aitriųjų pipirų,
6 skiltelės česnako,
keletas krapų šakelių,
šaukštelis kvapiųjų pipirų,
3-4 lauro lapeliai,
30g. druskos,
1l. vandens.
Gaminimas
Ankštinius pipirus nuplauti ir išėmus sėklas sluoksniais sudėti į stiklainį. Įmesti nuplautų krapų, susmulkintų lauro lapelių, nuluptas česnako skilteles, aitriąsias paprikas. Vandenį užvirinti su druska bei kvapiaisiais pipirais. Stiklainius uždengti ir keletą dienų laikyti šiltoje vietoje. Paskui pasterizuoti arba išnešti į šaltą, tamsią patalpą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!