BULVIŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS
Ingridientai:500 g bulvių
1 l daržovių sultinio
250 g pievagrybių
1 svogūnas
0,5 stiklinės grietinės
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
1 lauro lapas
2 grūdeliai kvepiančiųjų pipirų
1 šaukštas smulkintų petražolių
druskos, pipirų
Gaminimas
Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, užpilti verdančių sultiniu, įdėti lauro lapą, kvepiančių pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Į karštą keptuvę įdėti sviesto ir susmulkintą svogūną,truputi pakepinti ir sudėti supjaustytus grybus, kepti 12 -15 min. Tada įdėti šaukštą miltų, išmiašyti ir dar truputi pakepinti. Paskui visą keptuvės turinįį supilti įį puodąą kur yra bulvės ir dar virti 15 min. Sriubąą užbalinti grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!