11 rezultatų ieškant "ropiu salotos"
Pieniška daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g pieno, 150g vandens, 50 g žiedinių kopūstų, 15 g ropių, 20 g morkų, 20 g porų, 75 g bulvių, 15 g konservuotų žirnelių, 5 g sviesto, druskos. Gaminimas: Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalėliais ir pakepinkite kartu..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su daržovėmis
Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 100 g bulvių, 15 g sviesto, 35 g morkų, 25 g ropių, 35 g svogūnų, 15 g petražolių, 20 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, lauro lapelių, pipirų, druskos, cinamono, gvazdikėlių, mairūno, kmynų. Gaminimas: J..
Recepto vertinimas:
Ropių mišrainė su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Ropė,2.100g razinų,3.2 šaukšteliai medaus, 4.2 šaukštai aliejaus, krapų Gaminimas: Ropę sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su išmirkytomis razinomis, sukapotais krapais, medumi. Užpilkite aliejumi. Daugiau receptų bei..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmisIngridientai:600 g jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1kg įvairių daržovių: kopūstų, morkų, ropių, pupelių, žirnių, bulvių, 40 g sviesto užpylimui.Gaminimas Jautiena išverdama prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, ..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su daržovėmis
Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos sriubaIngridientai:100 g kiaulienos, 1 svogūnas, 80 g morkų, 80 g ropių, 40 g porų, 160 g bulvių, 60 g žaliųjų žirnelių, 50 g ankštinių pupelių, 2 skilteles česnako, 30g ryžių, 60g tarkuoto sūrio, baziliko, raudonėlio, raudonųjų ir juodųjų pipirų, druskos.G..
Recepto vertinimas:
Kaliaropių salotos (Jūratės)Ingridientai:Kaliaropė, obuolys, poras, paprika, natūralaus jogurto, majonezo, svogūnų laiškų ar petražolių.Gaminimas Kaliaropes ir obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Porų baltąsias supjaustyti plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Papriką, išė..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmisIngridientai:110 g avienos; 15 g tirpinto sviesto; 100 g bulvių; 20 g morkų; 20 g ropių; 10 g petražolių; 25 g svogūnų; 15 g pomidorų tyrės; 5 g miltų; Druskos ir pipirų; Žalumynų; Sultinio.Gaminimas Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirai..
Recepto vertinimas:
Marokietiškai troškinta aviena
Marokietiškai troškinta avienaIngridientai:1 kg riebios avienos, 200 g morkų, 150 g ropių, 150 g svogūnų, 150 g moliūgų, 150 g pomidorų, 60 g aliejaus, 200 g išmirkytų razinų, 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldžių ir aštrių mišinio), druskos.Gaminimas Avieną supjau..
Recepto vertinimas:
Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)
Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)Ingridientai:4-5 l šalto vandens, 1 kg 500 g jautienos (šlaunies), 200 g morkų, 125 g ropių, 250 g porų, 2 maži džiovinti ankštiniai pipirai, 60 g turkiškų žirnių, 400 g salierų šaknų, 150 g saldžių batatų, 400 g kukurūzų g..
Recepto vertinimas: