PAPRIKA, ĮDARYTA BRINZA IR DŽIŪVĖSĖLIAIS

Ingridientai:
220 g kvietinių džiūvėsėlių
600 g saldžiųjų pipirų
250 g brinzos
300 g pomidorų
2 kiaušiniai
120 g sviesto

Gaminimas
Nupjauti pipirų platųjį galą, išimti sėklas, nuplikyti verdančiu vandeniu. Brinzą sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, kiaušiniais ir svieste pakepintais džiūvėsėlių trupiniais. Pipirus prifarširuoti paruoštu įdaru, pridėti tarp jų pjaustytų pomidorų, pašlakstyti sviestu ir iškepti orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!