ANKŠTINIAI PIPIRAI
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens.
Gaminimas:
Ankštinius pipirus nuplauti ir išėmus sėklas sluoksniais sudėti į stiklainį. Įmesti nuplautų krapų, susmulkintų lauro lapelių, nuluptas česnako skilteles, aitriąsias paprikas. Vandenį užvirinti su druska bei kvapiaisiais pipirais. Stiklainius uždengti ir keletą dienų laikyti šiltoje vietoje. Paskui pasterizuoti arba išnešti į šaltą, tamsią patalpą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!