22 rezultatų ieškant "pievagrybiu padazas"
KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g šviežių pievagrybių 2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 2–3 valgomieji šaukštai miltų 1 l sultinio 200 ml grietinėlės 2 valgomieji šaukštai chereso arba portveino druska juodieji pipirai Gaminimas: Grybus n..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: gabalėlis sviesto 5 (ar daugiau) pievagrybių 2 šaukštai grietinės Gaminimas: Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui i..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g pievagrybių, 150 g svogūnų, 1 l sultinio, 50 g sviesto, šaukštas miltų, šaukštelis citrinų sulčių, 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 2 riekės baltos duonos, 100 g grietinės, petražolių, druskos, pipirų. Gaminimas: Pie..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g konservuotų pievagrybių, 100g juodųjų alyvų, 2 pomidorai, 1/3 poro, 2 šaukštai citrinų sulčių, truputis aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorus supjaustome kubeliais, porus greižinėliais, konservuotus pievagrybius susmul..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g pievagrybių, 1 šaukštas sviesto, 2 virti kiaušiniai, 2 pomidorai, 1 obuolys, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai alyvų aliejaus, pusės citrinos sultys, keli salotų lapai, 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, krapų. ..
Recepto vertinimas:
Kumpio suktinukai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g pievagrybių 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1/8 l grietinės 1/8 l baltojo vyno druskos ir maltų baltųjų pipirų 1 kiaušinis 8 virtos kumpio riekelės [400g] 2 maži pomidorai 75g tarkuoto ementalio ar kito sūrio petra..
Recepto vertinimas:
Bulvinių blynų pieva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Bulvinių blynų, žalios, geltonos, raudonos paprikos, pievagrybių, svogūno, prieskonių, fermentinio sūrio Gaminimas: Iškeptus blynus išdėlioti skardelėje, ant kiekvieno užberti pjaustytos paprikos, pievagrybių, svogūno, paba..
Recepto vertinimas:
Grybų sklindžiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus Gaminimas: 160g pakepintų pi..
Recepto vertinimas:
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotosIngridientai:Padažui: 1/2 šaukšto aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai laimų arba citrinų sulčių, 1/2 arbatinio šaukštelio tabasco padažo, 1 česnakų skiltelė, 1 šaukštas susmulkintų bazilikų, 1 šaukštas susmulkintų petražolių, 1/2..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliaisIngridientai:8-10 didesnių pievagrybių, 50 g sviesto, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, 225 g šaldytų žirnelių, aliejaus. Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temper..
Recepto vertinimas:
Omletas su pievagrybiaisIngridientai:6 kiaušiniai, 150 g pievagrybių, 40 g sviesto arba aliejaus, druskos, maltų pipirų. Gaminimas Pievagrybius nuplauname, supjaustome, sudedame į keptuvę su riebalais, pasūdome, įberiame pipirų ir kepame 10-12 min. Po to paruošiame ir iškepame omletą. A..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiaiIngridientai:500 g didelių pievagrybių, 100 g svogūnų, riebalų, 2 kiaušiniai, maltų džiūvėsių, petražolių, pipirų, druskos.Gaminimas Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulk..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių sriubaIngridientai:200 g pievagrybių, 2 valg. š. sviesto, 2 valg. š. petražolių, 1 l. tirpaus sultinio, 4 valg. š. grietinės.Gaminimas Ant ugnies uždėti virti sultinį. Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, keptuvėje išlydyti sviestą ir sudėti pievagrybius..
Recepto vertinimas:
Kalakutas su pievagrybiaisIngridientai:Kalakutas (apie 3 kg), 100 g veršienos, 100 g kiaulienos, 200 g pievagrybių, po 150 g lašinių, galvijų kepenų.Gaminimas 100 g pievagrybių supjaustyti mažais skrituliukais ir pakišti juos kalakutui po oda. Iš lašinių, galvijų kepenų ir grybų ..
Recepto vertinimas:
Krabų ir pievagrybių salotosIngridientai:0,5 kg bulvių, 2 žali arba saldūs raudonieji pipirai, 60 g kumpio, 200 g konservuotų krabų, 50 g džiovintų pievagrybių, 8 alyvuogės, 1/8 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų, 0,5 stiklinės alyvuogių arba kitokio rafinuoto aliejaus, 3 �..
Recepto vertinimas:
Bulvių košės ir pievagrybių apkepas
Bulvių košės ir pievagrybių apkepasIngridientai:7-8 bulvės, 50 g fermentinio sūrio, 20 g sviesto, 1/2 stiklinės pieno, 250 g pievagrybių, 100-150 g rūkytos šoninės, bulvių prieskoniai, pipirai.Gaminimas Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną i..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai su sūriuIngridientai:4 asmenims: 12 didelių pievagrybių, svogūnas, 350g. sūrio su mėlynaisiais pelėsiais, 3/4 stiklinės smulkintų graikinių riešutų, šaukštas džiūvėsėlių, 2 šaukštai smulkintų krapų, 4 šaukštai sviesto, pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipi..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu
Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriuIngridientai:5 porcijoms: 10 didelių pievagrybių; 100 g sviesto; 1 svogūnas; saujelė maltų džiūvėsėlių; saujelė smulkintų graikinių riešutų; 250 g mėlynųjų pelėsių sūrio; druskos ir ką tik maltų pipirų; kapotų žalumynų.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS SU VYNUIngridientai:10 pievagrybių40 g sviesto3 šaukštai miltų50 g žuvies sultiniostiklinė grietinės2 kiaušinio tryniaistiuklinės sauso baltojo vynocitrinadruskosGaminimasĮ svieste pakepintus miltus supilkite žuvies..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIŲ PADAŽASIngridientai:10 pievagrybių40 g sviesto3 šaukštai miltų0,5 l žuvies sultiniostiklinė grietinėsstiklinė sauso baltojo vynocitrina2 kiaušinio tryniaidruskosGaminimasĮ svieste pakepintus miltus supilkite žuvies sultin..
Recepto vertinimas: