Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu

Ingridientai:
5 porcijoms:

10 didelių pievagrybių;
100 g sviesto;
1 svogūnas;
saujelė maltų džiūvėsėlių;
saujelė smulkintų graikinių riešutų;
250 g mėlynųjų pelėsių sūrio;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
kapotų žalumynų.
Gaminimas
Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite, kotelius nupjaukite, susmulkinkite, kepuraites nulupkite. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir kartu su pievagrybių koteliais pakepinkite svieste. Sūrį sutrinkite šakute, sumaišykite su sausoje keptuvėje skrudintais riešutais (šiek tiek riešutų pasilikite papuošimui) ir kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdarykite sūrio mase bei apkepintais pievagrybių koteliais su svogūnu. Įdarytus pievagrybius dėkite į karščiui atsparų kepimo indą, užberkite džiūvėsėliais sumaišytais su likusiais riešutais ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!