21 rezultatų ieškant "desertines"
Rabarbarų ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g rabarbarų, 50 ml vandens, 150 ml cukraus, 600 g plaktos grietinėlės, 100 ml cukraus pudros, šviežių braškių Gaminimas: Nuluptus rabarbarus supjaustyti 2 cm gabalėliais ir 10 min. patroškinti.Vėliau sutrinti su cukrumi ir ataušinti.G..
Recepto vertinimas:
Vyšnios su juoda duonaIngridientai:150g sudžiūvusios juodos duonos be plutos, 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, 400g vyšnių, šaukštas granuliuoto cukranendrių cukraus, 200ml grietinėlės, malto cinamono.Gaminimas 1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupiniu..
Recepto vertinimas:
Naujametinis desertasIngridientai:300 g biskvito, 50 g konservuotų persikų, 1 bananas, 1 kivis, 200 g ledų, 4 kiaušinių baltymai, 50 g cukraus pudros.Gaminimas Ant desertinės lėkštės dėti 0,5 cm storio biskvito riekeles, ant jų - konservuotus ir šviežius vaisius. Po to dedame ledu..
Recepto vertinimas:
Ryžių desertasIngridientai:700 g ilgagrūdžių ryžių, 100 g razinų, 500 ml pieno, 100 g medaus, 2 šaukštai sviesto, šaukštas tarkuotos citrinų žievelės, šaukštelis citrinų sulčių.Gaminimas Ryžius biriai išvirkite. Kai atvės, užpilkite pienu, suberkite razinas, sudėkite medų ..
Recepto vertinimas:
Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis
Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomisIngridientai:4 porcijoms: 5 kiaušinio tryniai; 115 g cukraus pudros; ½ stiklinė saldaus baltojo vyno; 85 g pasifloros vaisių minkštimo; 115 g mėlynių; 145 g aviečių; 145 g braškių.Gaminimas Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol ..
Recepto vertinimas:
Desertas su sultimisIngridientai:4 porcijos 500 g braškių, 2 greipfrutai, pakelis vanilinio cukraus, 4 šaukštai obuolių sulčių, šaukštas cukraus, 6 g želatinos, 125 g neriebios varškės, 200 ml riebios grietinėlės, mėtų lapelių puošti.Gaminimas Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvi..
Recepto vertinimas:
Prabangus skanėstas su šampanu ir žemuogėmis
Prabangus skanėstas su šampanu ir žemuogėmisIngridientai:200 ml sauso šampano; 2 valg. š. cukraus pudros; ½ citrinos sulčių; tarkuota citrinos žievelė; 400 g riebios grietinėlės; šviežios žemuogės.Gaminimas Dideliame dubenyje sumaišykite šampaną, cukraus pudrą, citrinos žiev..
Recepto vertinimas:
Ledų, jogurto ir vaisių desertas
Ledų, jogurto ir vaisių desertasIngridientai:1 apelsinas; 1 nedidelis ananasas; 200 g mėlynių; 200 ml mėlynių skonio ledų; 200 ml citrinų skonio ledų; 1 valg. š. smulkintų riešutų (graikiškų, lazdyno ar migdolų); 200 ml lengvo jogurto; sausainiai papuošimui.Gaminimas Apelsiną nulu..
Recepto vertinimas:
Uogų ledaiIngridientai:4 porcijos 400 g šaldytų uogų mišinio (mėlynių, serbentų, aviečių, žemuogių, gervuogių), 75 g miltinio cukraus, 200 ml šalto putojančio vyno, 4 šaukštai kiaušininio likerio.Gaminimas Metalinį dubenėlį pastatome į šaldytuvą ir atšaldome. Du šaukštus..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremuIngridientai:8 pyragėlių: 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 135 ml pieno; 250 ml grietinėlės; 100 g cukraus; 2 vanilės lazdelės; 3 tryniai; 40 g krakmolo; 400 g aviečių; 125 g grietinės; 60 g cukraus pudros; 50 ml sauso šamp..
Recepto vertinimas:
Braškių desertas su vyno padažu
Braškių desertas su vyno padažuIngridientai:1 kg šviežių braškių; 1,5 stiklinės raudonojo vyno; 1 citrinos tarkuota žievelė; ½ stiklinės cukraus; 1 arb. š. cinamono; 1 valg. š. krakmolo; 200 g grietinėlės; Smulkintų pistacijų riešutų.Gaminimas Braškes nuplauname ir perrenkam..
Recepto vertinimas:
Desertinės kriaušėsIngridientai:2 prinokusios didelės kriaušės (apie 400 g); 2 stiklinės paruoštos stiprios kavos; 4 valg. š. cukraus; 1,5 stiklinės grietinėlės; 1 vanilės lazdelė; 2 arb. š. cukraus pudros; 2 arb. š. tarkuoto šokolado.Gaminimas Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvir..
Recepto vertinimas:
PIENO KISIELIAUS DESERTASIngridientai:1 l pieno3 valg. šaukštai cukraus1 valg. šaukštas bulvių krakmolo1 stiklinė vandens2 obuoliai1 desert. šaukstelis cinamonoGaminimasPieną supilti i kaistuvą ar puodą ir kaitinti kol užvirs. Iki pienas už..
Recepto vertinimas:
DESERTINĖS KRIAUŠĖSIngridientai:2 prinokusios didelės kriaušės (apie 400 g)2 stiklinės stiprios kavos4 šaukštai cukraus1,5 stiklinės grietinėlėsvanilės ankštis2 šaukšteliai cukraus pudros2 šaukšteliai tarkuoto ..
Recepto vertinimas:
Ledai su kepintais aviž. dribsniais ir žemuogėmis
Ledai su kepintais aviž. dribsniais ir žemuogėmisIngridientai:Grietininių ledų,1 stiklinė avižinių dribsnių,2 šaukštai cukraus,0,25 stiklinės vandens,aliejaus arba sviesto,Žemuogių,mėtų lapelių ledams papuošti...
Recepto vertinimas:
Braškės su vyno padažuIngridientai:1 kg braškių,1,5 stiklinės raudonojo vyno (saldaus),1 citrinos nutarkuota žievelė,0,5 stiklinės cukraus,1 arbatinis šaukštelis cinamono,1 šaukštas krakmolo,200 g grietinėlės,2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno kremas su braškėmis
Raudonojo vyno kremas su braškėmisIngridientai:3 stiklinės raudonojo vyno,1 stiklinė cukraus,350 g prinokusių braškių,2 kiaušinių tryniai,2 šaukštai krakmolo.Braškių ir saldžiųjų lazdelių papuošimui.GaminimasU&..
Recepto vertinimas:
VARŠKĖS DESERTASIngridientai:200 g ananasų griežinėlių,200 g vanilinio varškės sūrelio,1 šaukštas romo,1 šaukštas medaus,2 puseles konservuoto persiko,1 šaukštelis maltos kavos.GaminimasAnanasą susmulkinti. Kelis grie..
Recepto vertinimas:
Kisieliaus desertas ''Dviese''
Kisieliaus desertas ''Dviese''Ingridientai:Pieno sluoksniui:0,5 l pieno,1/3 stiklinės cukraus,1 pakelis vanilinio cukraus,1-1,5 šaukšto krakmolo.Vyno sluoksniui:0,5 l raudonojo vyno,0,5 stiklinės cukraus,1 šaukštas cinamono,1 šaukštas nutarkuot..
Recepto vertinimas:
Kisieliaus desertas DvieseIngridientai:Pieno sluoksniui:0,5l pieno,1/3 stiklinės cukraus,1 pakelis vanilinio cukraus,1-1,5 šaukšto krakmolo.Vyno sluoksniui:0,51 raudonojo vyno,0,5 stiklinės cukraus,1 šaukštas cinamono,1 šaukštas nutarkuotos citrinos žievelės, 1-1,5 šaukšto krakmolo.Papuo..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: