21 rezultatų ieškant "patiekalo"
Šprotų ir bulvių troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže 2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo 6 virtos bulvės 2 svogūnai 2 kiaušiniai 200 ml pieno Gaminimas: Svogūnus nulupkite ir su..
Recepto vertinimas:
Karpis su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: karpio (apie 1,5 kg) druskos, baltųjų pipirų ctrinos sulčių 2-3 šakelių rozmarino 3-4 šakelių petražolių 3 šaukštų džiūvėsėlių 4 pomidorų 1-2 skiltelių česnako 2 šau..
Recepto vertinimas:
Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..
Recepto vertinimas:
Obuolių ir linų sėmenų blynai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1¼ puodelio miltų; ⅓ puodelio maltų linų sėmenų; 3 valg. šaukštai cukraus; 1 valg. šaukštas kepimo miltelių; ½ arb. šaukštelio druskos; ¼ arb. šaukštelio cinamono; 2 kiaušiniai;..
Recepto vertinimas:
Graikinis mėsos suvožtinis Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 riekelė baltos duonos 1 apelsinas 400 g maltos mėsos 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 2 valgomieji šaukštai smulkintų petražolių 1 valgomasis šaukštas sojų padažo 2 valgomieji šaukštai margar..
Recepto vertinimas:
Desertas Kūčia Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių 1/2 l medaus 500 g cukraus 500 g aguonų prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkšt�..
Recepto vertinimas:
Aguoninis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g aguonų 400 g cukraus 10 kiaušinių 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 2 lašai migdolų aliejaus Gaminimas: Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus puri masė, išmaišyti ją su nuplikytomis ir gerai nusunktomis a..
Recepto vertinimas:
Kalėdų seniai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g miltų 1 pakelis sausų mielių 85 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis druskos 85 g tirpinto sviesto 250 ml šilto pieno 2 šaukštai kondensuoto pieno 10 razinų 20 valytų migdolų 10 cukraus sirupe k..
Recepto vertinimas:
Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..
Recepto vertinimas:
Kūčiukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 stiklinės miltų stiklinė aguonų 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai cukraus šaukštas sviesto 4 šaukštai grietinės vanilino cinamono druskos Gaminimas: Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nupl..
Recepto vertinimas:
Tortas " Napoleonas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Tešla: 500 gr margarino, 700 gr miltų, 60 gr grietinės, 1 kiaušinis, truputis druskos. Sviestinis kremas pertepimui: 400 gr sviesto, 240 gr miltinio cukraus, 160 gr kondensuoto pieno arba kavos koncentra..
Recepto vertinimas:
Vaisiniai sausainiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ⅓ puodelio riebalų; 1 puodelis rudojo cukraus; 2 kiaušiniai; 1 arb. šaukštelis vanilės; 1¼ puodelio miltų; 1 puodelis maltų linų sėmenų; 1 arb. šaukštelis sodos; ½ arb. šaukštelio druskos; 1 arb..
Recepto vertinimas:
Ypatingoji kiaušinienė su juoda duona
Ypatingoji kiaušinienė su juoda duona Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: - 3 kiaušinių; - 50 g Ruginės plikytos duonos; - 25 g sviesto, druskos. Gaminimas: Duonai nupjaunama plutelė ir riekelės supjaustomos kubeliais. Po to kubeliai pakepinami svieste ir ant jų muša..
Recepto vertinimas:
Duonos mišrainė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: -50g."Ruginės"duonos; -100g. virtų pupelių, -fermentinio sūrio, -saldžiosios paprikos, -trupučio svogūno, -aliejaus, -skiltelės česnako. Gaminimas: Svogūną supjaustome ir pakepiname aliejuje, kad suminkšt..
Recepto vertinimas:
Senovinė duonos sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: -1l vandens - 0,5 stiklinės grietinės - 1 stiklinės džiovintos “Naminės” duonos kūbelių duonos Truputi cukraus, druskos. Gaminimas: Pirmiausia reikia užvirinti vandenį ir įdėti kubeliais supj..
Recepto vertinimas:
Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..
Recepto vertinimas:
Troškintos stintos majoneze "Karotinas"
Troškintos stintos majoneze "Karotinas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 stintos 300 g „Daumantų“ majonezo „Karotinas“ 2 svogūnai 1 morka 50 g sviesto 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių 2 vnt.lauro lapų druskos, svogūnų laiškų Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Akis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: batonas,kiaušiniai Gaminimas: ant vienos sumustiniu duonos riekele uzpilkite zale kiausini o sukita sumustiniu duonos riekele labai greitai uzdeti ant virsaus.Ir iskepkite pagal savo skoni. Tinka vartoti su: su kava,arbata,viena,su..
Recepto vertinimas:
Pikantiška silkėIngridientai:2 puselės silkės1 indelis prancūziškų garstyčių,grūdeliais1 svogūnas2 obuoliai0,5 valg.šaukšto stalo acto1 valg.šaukštas degtinėsGaminimasSvogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. N..
Recepto vertinimas: