PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
Ingridientai:10 pievagrybių
40 g sviesto
3 šaukštai miltų
0,5 l žuvies sultinio
stiklinė grietinės
stiklinė sauso baltojo vyno
citrina
2 kiaušinio tryniai
druskos
Gaminimas
Į svieste pakepintus miltus supilkite žuvies sultinį ir 10 min. pavirinkite. Supylę vyną, grybų nuovyrą, citrinos sultis, įbėrę druskos, išmaišykite ir perkoškite. Užkaitę sudėkite virtus smulkiai supiaustytus pievagrybius. Dar kartą užvirinę, padažą supilkite į išplaktus kiaušinių trynius, supilkite grietinę.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!