25 rezultatų ieškant "pievagrybiai"
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų, 20 g brokolių, 20 g morkų, 20 g virtų lęšių, 4 skiltelių če..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Paruošti baklažanai per..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..
Recepto vertinimas:
Mėlynųjų salotų lapų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 salotų gniūžtė; 1 mėlynasis svogūnas; 5 _ 6 ridikėliai; 5 _ 6 marinuoti pievagrybiai; 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių; 1 šaukštas citrinų sulčių; 2 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas vandens; truputis pipirų, dru..
Recepto vertinimas:
Pica "Mozaika" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 500 g miltų, vandens, druskos. Viršui: 2 rauginti agurkai, 2 riekelės rūkytos šoninės, 1 paprika, 5 pievagrybiai, 3 riekutės sūrio, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų..
Recepto vertinimas:
Šampinjonų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 pievagrybiai 2 šaukštai grietinės 2 gabaliukai sauso buljono 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 citrina Gaminimas: Pievagrybius išvirti 3 stiklinėse vandens, prieš tai jame ištirpdžius 1 šaukštą sviesto. Virti iki užvirimo ..
Recepto vertinimas:
Kalafijoro draugijoje Patiekalo šalis: Airija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Kalafijoras pievagrybiai konservuotų pupelių (viską dėti pagal Jums tinkančius kiekius) majonezas druska pipirai Gaminimas: Kalafijorą nuplauti ir susmulkinti, pievagrybius supjaustyti, pupeles nusausinti ir s..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiaiIngridientai: 500 g stambių pievagrybių 1-2 šaukštai aliejaus ryšelis petražolių 3 česnakų skiltelės 4 šaukštai maltų džiuvesėlių 1/2 šaukštelis druskos maltų pipirų Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Kotelius smulkiai supjaustome i..
Recepto vertinimas:
Veršiena su pievagrybiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg, 2.maži pievagrybiai 200 g, 3.1 morka, krapai, svogūnų laiškai, pomidorų padažas (pageidautina aštrus), druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas, aliejus kepimui. Gaminimas: Nedideliais g..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas vištienos šašlykas
Pikantiškas vištienos šašlykas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g šašlykų, keletas gabalėlių žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos, svogūnas, 2.8 pievagrybiai, 3.8 nedideli pomidorai, 4.8 šaukštai alyvų aliejaus. Padažui: 5.300 ml grietinės, 6.2 smulkiai supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Skumbrė su pievagrybiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 skumbrės, 2.1 šaukštas miltų, 3.1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, 4.1 - 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, citrinos sulčių, trynys, 5.150 g pievagrybių. Gaminimas: Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlaksto..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su pievagrybiaisIngridientai:400 g spagečių 300 g pievagrybių 250 g rūkytos kiaulienos šoninės 125 g grietinėlės 100 g tarkuoto parmezano šviežių bazilikų česnako laiškų 1 skiltelė. česnako 1 šaukštas aliejaus 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g lakštinių 1 šaukštas aliejaus 1 skiltelė česnako 250 g svogūnų laiškų 750 g pievagrybių 75 g sviesto 1 šaukštelis juodųjų pipirų druskosGaminimasPuode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaro..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su citrinaIngridientai:1 vištos šlaunelė 2 svogūnai 5 stiklinės daržovių sultinio 2 skiltelės česnako 1/3 stiklinės ryžių 2-3 pievagrybiai 2 šaukštai citrinos sulčių imbiero pipirų druskosGaminimasUžvirkite sultinį, į jį įdėkite nulupt..
Recepto vertinimas:
autienos kukulių sriuba su pievagrybiais
autienos kukulių sriuba su pievagrybiaisIngridientai:2 l vandens 20-25 pievagrybiai 2 morkos 1 svogūnas 2-3 bulvės druskos lauro lapelių juodųjų pipirų Kukuliams: 300 g jautienos faršo 1 kiaušinis jautienos priekonių 1 riekelė batonoGaminimasUžvirkite pasūdytą vandenį. Už..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliaisIngridientai:8-10 didesnių pievagrybių, 50 g sviesto, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, 225 g šaldytų žirnelių, aliejaus. Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temper..
Recepto vertinimas:
Omletas su pievagrybiaisIngridientai:6 kiaušiniai, 150 g pievagrybių, 40 g sviesto arba aliejaus, druskos, maltų pipirų. Gaminimas Pievagrybius nuplauname, supjaustome, sudedame į keptuvę su riebalais, pasūdome, įberiame pipirų ir kepame 10-12 min. Po to paruošiame ir iškepame omletą. A..
Recepto vertinimas:
Keptos rudmėsės ar pievagrybiai
Keptos rudmėsės ar pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar pievagrybių, 100 g riebalų, 1 kiaušinis, 2 šaukštai miltų, druskos, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių.Gaminimas Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami mi..
Recepto vertinimas:
Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiai
Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg grybų, 3 svogūnai, 1 stiklinė grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valandą. Paskui dedami eilėmis ..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g pievagrybių, 2 šaukštai riebalų, 2 svogūnai, 1/2 stiklinės grietinės, šaukštas miltų, petražolių, kiaušinių (1 vienam asmeniui), pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais, pakepinti riebaluose. Kai svogūn..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiaiIngridientai:500 g didelių pievagrybių, 100 g svogūnų, riebalų, 2 kiaušiniai, maltų džiūvėsių, petražolių, pipirų, druskos.Gaminimas Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulk..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių kepti pievagrybiai
Ant grotelių kepti pievagrybiaiIngridientai:12 didelių pievagrybių, 2 šaukštai sviesto, šaukštas smulkintų petražolių, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, druskos. Gaminimas Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašla..
Recepto vertinimas: