Mėlynųjų salotų lapų salotos
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 salotų gniūžtė;
1 mėlynasis svogūnas;
5 _ 6 ridikėliai;
5 _ 6 marinuoti pievagrybiai;
2 šaukštai saulėgrąžų branduolių;
1 šaukštas citrinų sulčių;
2 šaukštai aliejaus;
1 šaukštas vandens;
truputis pipirų, druskos.
Gaminimas:
Svogūnus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname pievagrybius, įberiame saulėgrąžų branduolių, išmaišome ir užpilame padažu, pagamintu iš citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų.
Salotas sudedame ant lėkštėse išdėliotų salotų lapų.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!