25 rezultatų ieškant "petrazole"
Upėtakiai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 nedidelių upėtakių 4 šaukštelių citrinos sulčių 2 šaukšteliai sviesto citrina druskos, pipirų 3 šaukštai miltų aliejaus petražolių Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir kruopų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 3 šaukštai margarino, 1 stiklinė perlinių kruopų, 3 stiklinės vandens, druskos, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės. Gaminimas: Gryb..
Recepto vertinimas:
Virtas veršienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg veršienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g lašinukų, morka, petražolė, ½ stiklinės žirnių, vandens. Gaminimas: Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visu..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su daržovėmis
Troškinta veršiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, riebalų, svogūnas, petražolė, 4 morkos, stiklinė žirnelių, 1,5 stiklinės supjaustytų ankštinių pupelių, 2 stiklinės vandens. Druskos, 5 bulvės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pake..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su lašinukais
Veršienos kepsnys su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 40 g lašinukų, druskos, šaukštas riebalų, poras, petražolė, morka, stiklinė vandens, šaukštelis miltų, grietinės. Gaminimas: Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą..
Recepto vertinimas:
Paukštienos pudingas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 100 g lašinukų, svogūnas, petražolės šaknis, riekelė pyrago, druskos, pipirų, 2 šaukštai sultinio, 3 kiaušiniai, aštraus padažo, sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą ir lašinukus perma..
Recepto vertinimas:
Grybų įdaras su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 petražolė, 1 morka, 2 šaukštai margarino, 2 kiaušinių tryniai, maltų džiūvėsėlių, druskos, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nu..
Recepto vertinimas:
Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..
Recepto vertinimas:
Grybų omletas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 1 petražolė, 1 šaukštas sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 3 šaukštai grybų, sultinio, druskos, riebalų. Gaminimas: Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad ind..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su kepta mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 - 400 g. minkštos jautienos, 1 šaukštas riebalų arba sviesto, 1 salieras ar petražolė, 8 - 10 bulvių, 200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų, 2 nedideli rauginti agurkai, druskos, pipirų, (žalumynų), grietinės Gamini..
Recepto vertinimas:
Makaronai su mėsos ir grybų padažu
Makaronai su mėsos ir grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų, vandens, druskos, 100 g sūdytų grybų, 100 g lašiniukų, 1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų, 1 svogūnas, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Padažas su salierais ar petražolėm
Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..
Recepto vertinimas:
Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis
Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g šviežių grybų, 2 morkos, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 200 g jautienos arba veršienos su kaulų, 1 l vandens, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas arba poras, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su lakštiniais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 1 mažas svogūnas, 1 petražolė, 1 nedidelė morka, 1 l vištienos sultinio arba vandens, 1 šaukštas sviesto, 70 g lakštinių, druskos, susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Nedidelius grybus perpja..
Recepto vertinimas:
Bulvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 didelės bulvės 1 didelė morka 1 petražolė 1/2 didelio poro gabalas saliero šaknies 5 stiklinės vandens 1/2 stiklinės grietinėlės (12%) prieskoniai 2 šaukštai sukapotų žalumynų Gaminimas: Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išval..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsnys su grybų padažu
Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..
Recepto vertinimas:
Įdarytas žąsies ar anties kaklas
Įdarytas žąsies ar anties kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 žąsies ar anties kaklas, 2.1 žąsies ar anties kepenys, pieno pyragui sumirkyti, 3.0.5 svogūno, 4.1 šaukštas žąsies taukų, 5.1 petražolė, 6.1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Kepenėles..
Recepto vertinimas:
Makaronai su petražolėmisIngridientai:250 g makaronų 2 šaukštai aliejaus 50 g sviesto 2 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai šviežių petražolių druskosGaminimasĮ greitpuodį įpilkite 1,5 l vandens ir pasūdykite. Sudėkite makaronus ir įpilk..
Recepto vertinimas:
Grybų omletasIngridientai:350 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 1 petražolė, 1 šaukštas sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai grybų sultinio, druskos, riebalų.Gaminimas Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad inde dar liktų šiek ti..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnakuIngridientai:110 g sviesto, skiltelė grūsto česnako, 2 šaukštai smulkintų petražolių, citrinų sulčių, 4 vištų krūtinėlės, alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sumaišome sviestą su česnaku, petražolė..
Recepto vertinimas: