18 rezultatų ieškant "batonas"
Cezario salotos Ingridientai: 1 galvutės traškių Iceberg (aisbergo) salotų, 2 skiltelių česnako, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 riekių forminio batono, 2 šaukštų citrinų sulčių, 1 šaukšto Vorčesterio padažo (parduodamas parduotuvėse prie sojos padažų), 2 vieną mi..
Recepto vertinimas:
Varškės užkandis su lašišaIngridientai: 300 ml grūdėtos varškės 300ml riebesnės grietinėles 2 pomidorai 200 g sūdytos lašišos 1,5 šaukšto želatinos krapų,svogūnų laiškų, kitų žalumynų,prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos ''Prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Baltoji gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 batonas, 3 l vandens, 300 g cukraus, 3 šaukštai medaus, 50 g mielių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 200 g razinų. Gaminimas: Batoną supjaustykite gabaliukais ir iki rusvumo padžiovinkite. Tada sudėkite į emaliuotą puodą, užpilkite verdančiu v..
Recepto vertinimas:
Avokadų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,75 litro vištienos sultinio, 2 prinokusių avokadų, 0,5 citrinos sulčių, 0,5 stiklinės grietinėlės, baltųjų pipirų, druskos, maltų aitriųjų pipirų. Gaminimas: Avokadus nulupti, išimti kaulus ir elektriniu rankiniu smulkintuvu (&..
Recepto vertinimas:
Įdarytas batonasIngridientai:1 batonas, 100 g sviesto, 100 g dešros ar kumpio, 1 šaukštelis stalo garstyčių, 2 kiaušiniai, 100 g agurko.Gaminimas Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai iš..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
Skanieji sumuštiniai su krabais (Skaistės)
Skanieji sumuštiniai su krabais (Skaistės)Ingridientai:pakuotė krabų lazdelių, batono, majonezo, sūrio (panašiai kaip ir krabų lazdelių) Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių šilumos. Supjaustyti krabų lazdeles ir sūrį ir sumaišyti su majonezu. Mase aptepti batoną (jei bato..
Recepto vertinimas:
Itališka duona su pomidorais ir baziliku
Itališka duona su pomidorais ir bazilikuIngridientai:4-6 porcijoms: 1 maža tamsi itališka duonelė Ciabata arba prancūziškas batonas; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus patepimui; 2 keptos ir sutrintos česnako skiltelės; 400 g kubeliais supjaustytų pomidorų; 1 nedidelis susmulkintas raudonasi..
Recepto vertinimas:
Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažu
Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažuIngridientai:4 porcijoms: 1 kubeliais supjaustytas prancūziškas batonas; 5 valg. š. alyvuogių aliejaus; 3 dideli supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais pomidorai; 1 nedidelis riekelėmis supjaustytas raudonasis svogūnas; 100 g sutarkuoto fetos s�..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiais
Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiaisIngridientai:4 porcijoms: 6 susmulkintos žaliosios alyvuogės be kauliukų; 1 valg. š. susmulkinto šviežio peletrūno; 1 valg. š. susmulkintų česnako laiškų; 1 valg. š. susmulkintų šviežios mėtos lapelių; 1 arb. š. tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)Ingridientai:1 batonas; 1-1,5 pakeliai varškės; 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės; 1 stikl. mėlynių, žemuogių, smulkintų braškių ar vyšnių; 4-5 valg. š. pieno; 2 kupini valg. š. želatinos; Cukraus pagal skonį; 2 arb. š. vanilinio cukr..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonasIngridientai:2 batonams: 25 g šviežių mielių; ½ arb. š. druskos; 350 g miltų.Gaminimas Dideliame dubenyje mieles ištirpinti 6 šaukštuose drungno vandens. Po truputį suberti miltus bei druską ir tešlą gerai išminkyti. Ją uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje ..
Recepto vertinimas:
SUMUŠTINIAI SU PIEVAGRYBIAISIngridientai:1 "prancūziškas" batonas5 dideli pievagrybiaisviesto, petražolių, vegetosGaminimasBatoną supjaustome riekelėmis ir aptepame sviestu. Pievagrybių kotelius nupjauname, galvutę nulupame ir supjaustome išilgai. Pe..
Recepto vertinimas:
OBUOLINIS KEKSASIngridientai:1 batonas400 g obuolių500 ml pieno2 kiaušiniai100 g cukraus40 g sviestocinamonokvietinių džiūvėsiųGaminimasBatono minkštimą ir nuluptus obuolius supjaustyti riekelėmis, pabarstyti cukrumi su cinamonu ir sluoksniais sud..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su obuoliais
Saldūs sumuštiniai su obuoliaisIngridientai:1 prancūziškas batonas,100 g sviesto, 4 dideli obuoliai,3 kiaušinių baltymai,4 šaukštai cukraus pudros,1 šaukštas cukraus,0,5 šaukštelio cinamono.GaminimasBatoną supjaustykite riekutėmis..
Recepto vertinimas:
Pomodorų ir sardinių salotosIngridientai:600g pomodorų,1/4 šk. druskos,juodųjų pipirų, 4 šk. alyvų aliejaus,150g svogūnų,180g sardinių aliejuje,1 česnako skiltelė,1 šk. citrinų sulčių.GaminimasPomidorus supjaus..
Recepto vertinimas:
SKREBUČIAI SU PELĖSINIŲ SŪRIUIngridientai:1 prancūziškas batonas,120 g sviesto,60 g rokforo sūrio su pelėsiu,30 g konjako,1 šaukštelis muskato riešuto,žiupsnelis pipirų,3 šaukštai susmulkintų graikinių riešut..
Recepto vertinimas:
Sumustinukai su krabų lazdelėmis
Sumustinukai su krabų lazdelėmisIngridientai:Prancūziškas batonas arba mažos riekelės baltos forminės duonos; majonezas; atšaldytos krabų lazdelės; pomidoras; agurkas; česnakas.GaminimasBatoną/baltą duoną lengvai apskrudinkite ant..
Recepto vertinimas: