Upėtakiai su petražolėmis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
2 nedidelių upėtakių
4 šaukštelių citrinos sulčių
2 šaukšteliai sviesto
citrina
druskos, pipirų
3 šaukštai miltų
aliejaus
petražolių
Gaminimas:
Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti, pagardinti pipirais ir apvolioti miltuose.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti merlangus. Žuvys gražiai apskrus, jei aliejumi bus nuolat pašlakstomos.
Į keptuvę įdėti du šaukštelius sviesto, įpilti šaukštelį citrinos sulčių ir dar šiek tiek pakepinti sumažinus ugnį.
Merlangus patiekti užpylus likusiu išlydytu sviestu ir apibarsčius smulkiai pjaustytomis petražolėmis.
Tinka vartoti su:Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!