Upėtakiai su petražolėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
2 nedidelių upėtakių
4 šaukštelių citrinos sulčių
2 šaukšteliai sviesto
citrina
druskos, pipirų
3 šaukštai miltų
aliejaus
petražolių
Gaminimas:

Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti, pagardinti pipirais ir apvolioti miltuose.

Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti merlangus. Žuvys gražiai apskrus, jei aliejumi bus nuolat pašlakstomos.

Į keptuvę įdėti du šaukštelius sviesto, įpilti šaukštelį citrinos sulčių ir dar šiek tiek pakepinti sumažinus ugnį.

Merlangus patiekti užpylus likusiu išlydytu sviestu ir apibarsčius smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!