9 rezultatų ieškant "aromato"
Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)
Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)Ingridientai:100g sviesto ar margarino, 100g kukurūzų traškučių (sausų pusryčių), po 2 v.š. cukraus ir medaus, 125g miltų, 2 lašeliai romo aromato esencijos, po žiupsnelį cinamono ir gvazdikėlių.Gaminimas Pusę traškučių susmulkin..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomisIngridientai:2,5 kg kiaulienos be kaulo, 3 skiltelės česnako, šaukštas aliejaus, 100 g juodųjų slyvų, ketvirtis šaukštelio malto cinamono, ketvirtis šaukštelio maltų gvazdikėlių, 5 obuoliai, 3 šaukštai maderos, maltų juodųjų pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Saldi Velykų varškėIngridientai:1 kg. balto riebaus sūrio, 7 tryniai, 1 stiklinė cukraus miltelių, 200 g. sviesto, 200 ml. grietinėlės, 150 g. razinų, 1 indelis konservuotų persikų, keli lašai citrusų kvapo esencijos.Gaminimas Sūrį sumalkite, razinas nuplikykite, trynius su cukrumi i..
Recepto vertinimas:
Mieliniai rageliai su džemuIngridientai:400 g. miltų, 130 g. sviesto, 40 g. mielių, 5 šaukštai cukraus, 5 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, keli lašeliai migdolų aromato. Įdarui: 1 nedidelis stiklainis tiršto džemo, 2 šaukštai razinų, 2 šaukštai kapotų migdolų, cukraus pudro..
Recepto vertinimas:
Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..
Recepto vertinimas:
Malakovo tortasIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 125 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. citrinų sulčių; 125 g miltų; 125 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; 4 taurelės romo; Sviesto formai ištepti. Sviestiniam kremui: 500 ml pieno; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos;..
Recepto vertinimas:
Drezdeno kiaušinių pyragasIngridientai:Tešlai: 125 g miltų; 75 ml pieno; 10 g mielių; 20 g cukraus; 20 g lydyto sviesto; Žiupsnelis druskos Riebalų formai patepti. Varškės masei: 290 g varškės (20% riebumo); 30 g miltų; 1 kiaušinis; 50 g šviesių razinų. Pudingo masei: 300 g paru..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su grietineIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno; Riebalų tešlai aptepti. Įdarui: 10 riekelių baltos duonos (be plutos); 750 ml drungno pieno; 200 g sviesto; 100 g cukraus..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis kepalėlisIngridientai:1 kg miltų; Apie 130 g mielių; 250 g cukraus; Apie 250 ml pieno; Didelis žiupsnis druskos; ½ arb. š. citrinų aromato (arba tarkuotos citrinos žievlės); 3 kiaušiniai; Muskato riešuto; Kardamono; Kalendros; 200 g razinų; 100 g kapotų migdolų; 50 g apels..
Recepto vertinimas: