Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku

Ingridientai:
110 g sviesto,
skiltelė grūsto česnako,
2 šaukštai smulkintų petražolių,
citrinų sulčių, 4 vištų krūtinėlės,
alyvuogių aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Sumaišome sviestą su česnaku, petražolėmis ir citrinų sultimis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Vištų krūtinėlių apačioje aštriu peiliu įpjauname po kišenėlę. Į jas sudedame sviesto masę. Sutvirtiname vandenyje išmirkytais mediniais smeigtukais. Išorinę vištienos pusę patepame alyvų aliejumi, pagardiname. Kepame 200 laipsnių C karštumo orkaitėje 20-25 minutes. Vištieną sudedame į lėkštę, ant jos užpilame kepant išsiskyrusias sultis ir tiekiame su mėgstamomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!