25 rezultatų ieškant "paukstienos"
Vaisinis faršas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: * 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); * ½ puodelio susmulkintų morkų; * ½ puodelio susmulkintų salierų; * 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; * 2 valg. šaukštai sviesto; * ½ arb. šaukštelio druskos..
Recepto vertinimas:
Paukštienos paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos arba keptos paukštienos, 200g sviesto, druskos, pipirų, 1 šaukštas konjako, 2-3 šaukštai aštraus padažo, šiek tiek citrinos sulčių. Gaminimas: Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. S..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: rūkyta paukštiena makaronai (geriau „spiraliniai“) šviežus agurkas arba pomidoras (galima ir abu) porai vegeta,pipirai,krapai,majonezas Gaminimas: Makaronus išvirti ir atšaldyti.Paukštieną, agurką,pomidorą supjaustyti kubelia..
Recepto vertinimas:
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos170 g morkų 120 g paukštienos sultinio75 g virtos vištienos krūtinėlės filėpusė obuoliokeli lašai aliejaus. Gaminimas: Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuol�..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g virtos vištienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g pomidorų, 250 g virtų bulvių, 1 stiklinė majonezo, acto, druskos, cukraus, pipirų, prieskoninių daržovių. Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais ..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 200 g paukštienos pašteto, marinuotas obuolys, raugintas agurkas, apelsinas, pomidoras, 0,5 citrinos, petražolės lapelių, virta morka. Drebučiams: 0,5 l sultinio, citrinos sulčių, 20 g želė. Gaminimas: Mė..
Recepto vertinimas:
Paukštienos pudingas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 100 g lašinukų, svogūnas, petražolės šaknis, riekelė pyrago, druskos, pipirų, 2 šaukštai sultinio, 3 kiaušiniai, aštraus padažo, sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą ir lašinukus perma..
Recepto vertinimas:
Padaže keptos paukštienos kulšelės
Padaže keptos paukštienos kulšelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg paukštienos kulšelių 5 dideli saldžiarūgščiai obuoliai česnako galva majonezo 1 kibirėlio druskos pagal skonį paukštienos prieskonių 1 kg bulvių kmynų aliejaus pusė stiklinės G..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Paukštienos šaltiena su obuoliais
Paukštienos šaltiena su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 antis, 3-4 obuoliai, 2.2 morkos, 3.1 šaukštelis kmynų, 4.2-3 lauro lapeliai, 5.1 svogūnas, pipirų, 6.1 šaukštas želatinos, druskos, 7.2 l vandens, petražolių. Gaminimas: Antį išdarinėti, supjaustyti gabaliukais, ..
Recepto vertinimas:
Kimšti paukščių kakleliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-8 kakleliai, paukštienos atliekos, 2.300g kiaulienos, 2kiaušiniai, 3.4-5 riekelės išmirkyto pyrago, pipirų, druskos, 4.2-3 skiltelės česnako, 5.1 svogūnas, 6.100g sviesto, lauro lapelių. Gaminimas: Paukščių kaklelių ..
Recepto vertinimas:
Vaisinis faršas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); ½ puodelio susmulkintų morkų; ½ puodelio susmulkintų salierų; 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; 2 valg. šaukštai sviesto; ½ arb. šaukštelio drusko..
Recepto vertinimas:
Paukštienos paštetasIngridientai:10 porcijų: 200g baltos duonos, 1/8 l grietinėlės, 1kg viščiuko krūtinėlių, 500g lašinukų, 1 ryšelis petražolių, 1/2 ryšelio marūnų, 150g pievagrybių, 1 didelis svogūnas (smulkiai pjaustytas), 60g sviesto, 2 kiašiniai, 20ml ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotosIngridientai:250 g keptos grilyje vištienos mėsos, 0,5 virto saliero šakniavaisio, 1 svogūnas, 1 citrina, 75 g nuluptų migdolų, 15 vnt. įdarytų alyvuogių, 100 g pjaustytų vynuogių be sėklų, 3 mandarinai, 10g raudonųjų aitriųjų paprikų, 0,5 stiklinės kor..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)Ingridientai:750 g virtos paukštienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g virtų bulvių, 250 g majonezo, žalumynų papuošti.Gaminimas Paukštieną, agurkus supjaustykite juostelėmis, bulves kubeliais, sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite. Pa..
Recepto vertinimas:
Paukštienos kepenėlių paštetas
Paukštienos kepenėlių paštetasIngridientai:1 kg. paukštienos kepenėlių, 350 g. kiaulienos lašinių, 300 g. kiaulienos kepenėlių, 500 g. neriebios kiaulienos be kaulo, 2 kiaušiniai, litras pieno, keli ploni griežinėliai lašinių, 25 ml konjako arba degtinės, 3-4 lauri lapeliai, 3 šauk..
Recepto vertinimas:
Tiršta cukinijų sriuba su vištos krūtinėle
Tiršta cukinijų sriuba su vištos krūtinėleIngridientai:800 g cukinijų; 4 nedideli svogūnai; 4 valg. š. aliejaus; 750 ml paukštienos sultinio; ½ arb. š. druskos; 1-2 arb. š. maltos saldžiosios paprikos; 300 g vištos krūtinėlės; 4 valg. š. grietinės; 2 arb. š. kapotų šalavijų ..
Recepto vertinimas:
SKAIDRUS PAUKŠTIENOS SULTINYSIngridientai:750 g vištienos arba 1 kg vištos kaulųmorkasalieraspetražolė (su lapais)svogūnaskiaušinio baltymaskeli kalendros grūdeliai,truputis druskos1-3 l vandens (vandens kiekis priklauso nuo pageidaujamos sultinio koncent..
Recepto vertinimas: