Paukštiena drebučiuose


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g virtos paukštienos,
200 g paukštienos pašteto,
marinuotas obuolys,
raugintas agurkas,
apelsinas,
pomidoras,
0,5 citrinos,
petražolės lapelių,
virta morka.
Drebučiams:
0,5 l sultinio,
citrinos sulčių,
20 g želė.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti. Ant jos sudėti paštetą, supjaustytas daržoves, žalumynus. Į sultinį įdėti prieskonių. Želatiną brinkinti vandenyje, paskui ištirpinti ir pavirti su sultiniu. Sumaišytą su želatina sultinį atšaldyti, apipilti mėsą ir sustingdyti. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!