Paukštiena drebučiuose
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g virtos paukštienos,
200 g paukštienos pašteto,
marinuotas obuolys,
raugintas agurkas,
apelsinas,
pomidoras,
0,5 citrinos,
petražolės lapelių,
virta morka.
Drebučiams:
0,5 l sultinio,
citrinos sulčių,
20 g želė.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti. Ant jos sudėti paštetą, supjaustytas daržoves, žalumynus. Į sultinį įdėti prieskonių. Želatiną brinkinti vandenyje, paskui ištirpinti ir pavirti su sultiniu. Sumaišytą su želatina sultinį atšaldyti, apipilti mėsą ir sustingdyti. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!