20 rezultatų ieškant "saknies"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir aguročių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 morka, 1 agurotis, 1 ankštinis pipiras, gabaliukas petražolės šaknies, 2 pomidorai, 0,25 poro stiebo, 4 šaukštai lydyto sviesto, 4 šaukštai grietinės, druska, krapai. Gaminimas: Morkas, petražoles, porą, pi..
Recepto vertinimas:
Japoniškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai sezamų, 250 g makaronų, aliejaus, česnako, tarkuotos imbiero šaknies, 150 g šparaginių pupelių, 100 g morkų, 2 svogūnai, 100 g pievagrybių, 2 šaukštai sojų padažo, keptų žemės riešutų. Gaminimas: Makaronus išvirti...
Recepto vertinimas:
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viščiukas 1 kg (gali būti tik blauzdelės),2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,200 g imbiero šaknies,2 apelsinų sultys,1 skiltelė česnako,200 g žaliųjų vynuogių be kauliukų,pundelis petražolių,1 šaukštas svies..
Recepto vertinimas:
Vištiena su jogurtu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 viščiuko krūtinėlės (maždaug 300 g),1 stiklinė natūralaus jogurto,1 svogūno galva,2 česnako skiltelės,1 raudona ir 1 žalia saldžiosios paprikos ankštis,kelios riekelės šviežio imbiero šaknies,1 arbat. šaukšt. vyno acto,drusk..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, svogūnas, 0,5 petražolės šaknies, 500 g griežčių, 1 l vandens, stiklinė ryžių, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Sudėti supjaustytą svogūną, petražolės šaknį. Vėliau įpilti vandens ir..
Recepto vertinimas:
Broileris folijoje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 broileris, druskos, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies, poras, morka, citrinos sulčių. Gaminimas: Paukšį įtrinti druska, apšlakstyti sultimis. Į pilvo ertmę į dėti sviesto sumaišyto su petražolėmis. Pa..
Recepto vertinimas:
Bulvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 didelės bulvės 1 didelė morka 1 petražolė 1/2 didelio poro gabalas saliero šaknies 5 stiklinės vandens 1/2 stiklinės grietinėlės (12%) prieskoniai 2 šaukštai sukapotų žalumynų Gaminimas: Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išval..
Recepto vertinimas:
Lašišos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gaminimas: 1 vidutinio dydžio porą supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste(galima ir aliejuje-kaip kam skaniau) veliau sudėti smulkiai supjaustyta nedidele morką, 2 bulves ir šiek tiek saliero šaknies. Viską patroškinti, įdėti tru..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotosIngridientai: 500g žalių burokėlių 300g morkų 50-70g salierų šaknies pusės citrinos sulčių 1 rugštu obuolys sėmenų aliejaus (galima ir kito) 1 valgomasis šaukštas medaus saujelė smulkintų riešutų (kokius labiau mėgstate) arba išlukštentų saulėgrą..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai sausainiaiIngridientai: 1 gab. imbiero šaknies ( apie 2 cm.) 125 g. sviesto 125 g. miltų 50 g. krakmolo 50 g. smulkaus cukraus žiupsnelis vanilės, malto imbiero Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, įdėt į šaldytuvą 0,5 val , kad atšaltų. Kai atšals fo..
Recepto vertinimas:
Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai
Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 imbiero šaknies gabalėlis (1,5-2cm),2.1 didelis svogūnas, 1 česnako skiltelė,3.1 šaukštelis kmynų, 4.3 gvazdikėliai, 3 šaukštai sezamo (alyvų) aliejaus, 5.250g ėriuko mėsos (avienos) faršo, 6.250 g ryžių, 7.300 ..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas]
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g. kiaulienos, 1 svogūnas, 1/2 petražolės šaknies, 500g. griežčių, 1 l vandens, 1,5 stiklinės ryžių arba perlinių kruopų, druskos, pipirų ( 1 šaukštas pomidorų tyrės) Gaminimas: Mėsą sup..
Recepto vertinimas:
Višta, kepta folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, druskos, pipirų, 1 šaukštelis kmynų, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies, 1 poras, 1 morka, 2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių. Gaminimas: Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrin..
Recepto vertinimas:
Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu)
Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu) Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 76g tik naminio rūgpienio, 10g skysto medaus, 14g grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies, 10g braškių padažo, 5g šokolado. Gaminimas: Suplakite 76g tik naminio rūgpienio su 10g sk..
Recepto vertinimas:
Sūdyti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg pomidorų, 3vnt česnakų, 50g krienų šaknies, pelerūno,50g petražolės, 4L vandens, 250g druskos Gaminimas: Atrinkite nedidelius, dar neprinokusius, žalius pomidorus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sud..
Recepto vertinimas:
Žali konservuoti pomidorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pomidorai, kaukazines slyvaites,čili pipirai,druska,cukrus,prieskoniai. Gaminimas: sudedame pomidorus i stiklainius ir į tarpus priberiame slyvaičiu.Į 3-jų lit. stiklainį reikia apie pusės litro kaukazinių slyvų, 1 ankštelę kar..
Recepto vertinimas:
Itališka daržovių sriubaIngridientai:50 g burokėlių, 15 g morkų, 130 g bulvių, 50 g pomidorų, 25 g saliero šaknies, 15 g petražolės šaknies, 50 g špinatų, 20 g svogūnų, 20 g alyvuogių aliejaus, 5 g tarkuoto sūrio, 400 g vandens arba sultinio.Gaminimas Burokėlius, morkas..
Recepto vertinimas:
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 500 g vištienos krūtinėlės, 3 valg. š. čili padažo, ¼ stiklinės žuvies padažo, 200 g vieno kąsnio dydžio gabaliukais supjaustyto baklažano, Kaffir (arba paprastos) žaliosios citrinos lapai, 3 ra..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su salierais
Troškinta veršiena su salieraisIngridientai:300 g veršienos kumpio,100 g saliero šaknies,2 nedideli svogūnai,100 g alaus,50 g fermentinio sūrio.kepsnių prieskoniu,druskos, pipirų, laurų lapas, 50 g sviesto.GaminimasVeršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepa..
Recepto vertinimas: