17 rezultatų ieškant "galvas"

Upėtakių sriuba

Upėtakių sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g upėtakių, svogūnėlis, poras, 30 g saliero, 4 petražolių šakelės, 2 šaukštai sviesto morka, druskos, baltųjų pipirų. Gaminimas: Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir ..

Recepto vertinimas: 4

Suomiška žuvienė

Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..

Recepto vertinimas: 4

Aliejuje kepta plekšnė

Aliejuje kepta plekšnė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 plekšnės   pienas   0,5 citrinos sultys   30 g miltų   50 g aliejaus   druskos   pipirų  Gaminimas: Žuvis nuvalome, išimame vidurius, nupjaustome galvas, gerai išplaun..

Recepto vertinimas: 3

Keptos stintos marinate

Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..

Recepto vertinimas: 4

Upėtakis, keptas su česnaku

Upėtakis, keptas su česnaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies,2.3 skiltelės česnako, maltų pipirų, 3.20 g sviesto, petražolių lapelių, 4.1 svogūnas, druskos. Gaminimas: Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite file. Ištrinkite jas grūstu česnaku, pasūdykite ir a..

Recepto vertinimas: 0

Kefalės vynuogių lapuose

Kefalės vynuogių lapuoseIngridientai:8 raudonosios kefalės (po 300 g), 3 citrinų sulčių, 24 vynuogių lapai, žuvies prieskonių, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apib..

Recepto vertinimas: 0

Žirneliai prancūziškai

Žirneliai prancūziškaiIngridientai:500 g šviežių žaliųjų žirnelių, 12 mažų svogūnų, 2-3 šauštai sviesto, nepilnas šaukštelis miltų, druskos, žiupsnelis cukraus, susmulkintų petražolių.Gaminimas Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį v..

Recepto vertinimas: 0

Keptos kiaulių kojos

Keptos kiaulių kojosIngridientai:4-5 kiaulių kojos, 4 stiklinės sultinio, 4 stiklinės vyno, 4-5 svogūnai, druskos, juodųjų pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių, sviesto kepimui.Gaminimas Kiaulių kojas nuplauti ir išmušti. Užpilti 4 stiklinėmis sultinio, pridėti druskos, juodų..

Recepto vertinimas: 4

Burgundiškoji jautiena su grybais

Burgundiškoji jautiena su grybaisIngridientai:700 g jautienos, 100 g taukų, 50 g šoninės, 2 šaukštai aliejaus, 60 g svogūnų, 100 g pievagrybių, šaukštas miltų, 3 stiklinės raudono vyno, 3 stiklinės vandens, 0,5 šaukštelio druskos, 2 žiupsneliai pipirų, žalumynų, pomid..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnų sriubaIngridientai:500 g svogūnų, 2-3 šaukštai sviesto arba margarino, 0,25l. mėsos sultinio arba vandens, 4-6 riekutės batono, 2-3 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Svogūnų galvas supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti. Tuomet pa..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė

Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkėIngridientai:2-3 silkės, 1 stiklinė virtų grybų, 1-2 svogūnai, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 kietai virtas kiaušinis, 2-3 šaukštai grietinės.Gaminimas Sūdytas silkes išmirkyti vandenyje, nupjauti galvas, išimti vidurius ir kaulus, neper..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažuIngridientai:500g nuvalytų kalmarų ar sepijų, 2 skiltelės smulkinto česnako, 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 išlukštentos krevetės, paliekant galvą ir žnyples, 6 didelės karališkos krevetės, 6 nuvalyti vėžiai, galvas pal..

Recepto vertinimas: 1

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynaisIngridientai:2 vidutinio dydžio unguriai, 100 g rūgštynių, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g peletrūnų, šalavijų, 50 g sviesto, 500 g baltojo vyno, 3 kiaušinių tryniai, 1 citrina, druskos, pipirų, 20 g česnakų, čiobrelių, lauro lapų.Ga..

Recepto vertinimas: 2

GRYBAIS ĮDARYTA IR FOLIJOJE KEPTA SILKĖ

GRYBAIS ĮDARYTA IR FOLIJOJE KEPTA SILKĖIngridientai:2-3 silkės1 stiklinė virtų grybų1-2 svogūnai2 šaukštai margarino arba sviesto1 kietai virtas kiaušinis2-3 šaukštai grietinėsGaminimasSūdytas silkes išmirkyti vandenyje, nupj..

Recepto vertinimas: 5

UPĖTAKIS, KEPTAS SU ČESNAKU

UPĖTAKIS, KEPTAS SU ČESNAKUIngridientai:1 kg žuvies3 skiltelės česnakomaltų pipirų20 g sviestopetražolių lapeliųsvogūnasdruskosGaminimasNupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite filė. Ištrinkite jas grūstu &#..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTA ŽUVIENĖ

TIRŠTA ŽUVIENĖIngridientai:2 lynų galvos, 3 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 3 šaukštai konservuotų kukurūzų, 1 aitrioji maža paprika, 1 saldžioji raudona paprika, 1 šaukštas manų kruopų, mėgstamų prieskoni&#..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTA ŽUVIENĖ

TIRŠTA ŽUVIENĖIngridientai:2 lynų galvos, 3 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 3 šaukštai konservuotų kukurūzų, 1 aitrioji maža paprika, 1 saldžioji raudona paprika, 1 šaukštas manų kruopų, mėgstamų prieskonių, laurų lapų.GaminimasLynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: galvas