12 rezultatų ieškant "patisona"
Aguročių ikra Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g aguročių, 50 g pomidorų, 20 g. aliejaus, 50 g svogūnų, 2 g česnakų, druskos pipirų. Gaminimas: Nuvalytus aguročius sumalti mėsmale, sudėti į gilią keptuvę, įpilti aliejaus ir troškinti, kol jie suminkštės. Įdėti mėsmale mal..
Recepto vertinimas:
Marinuoti patisonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 patisonai, 1kg morkų, 500g pomidorų, vienas česnakas, truputis krapų Gaminimas: Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto. Supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI
SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l. vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Ga..
Recepto vertinimas:
Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)
Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)Ingridientai:1 l. stiklainiui: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, skiltelė česnako, krieno lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, keli kvapieji pipirai. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g. druskos, 50 g. cukraus, šaukštas ac..
Recepto vertinimas:
Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)
Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)Ingridientai:1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)
Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)Ingridientai:450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Gaminim..
Recepto vertinimas:
KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAI
KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAIIngridientai:1 kg aguročių, patisonų, moliūgų100 g riebalų2 kiaušiniaidruskos3-4 šaukštai miltų arba maltų džiūvėsėliųGaminimasDaržoves supjaustyti 1 cm storio griež..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAI
MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAIIngridientai:1l stiklainiui: 450g nedidelių agurkėlių150g patisono1 skiltelė česnakokrieno lapas, krapų, petražolės šakelė2 gvazdikėliai3 žirneliai juodųjų pipirųMarinatui: 1l vandens40g druskos5..
Recepto vertinimas:
Vištiena įdaryti patisonaiIngridientai:3-4 jauni patisonai,400 g vištienos faršo,1 kiaušinis,6 šaukštai grietinėlės,3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, vištienos prieskonių.Papuošimui: pomidorų,salot..
Recepto vertinimas:
Rauginti patisonaiIngridientai:3 kg patisonų, 100 g krapų, 10 g česnakų, 15 g krienų šaknų, juodųjų serbentų lapų. Sūrymui: 1 l vandens, 50-70 g druskos.GaminimasJaunus 4-7 cm skersmens patisonus nuplauti ir sluoksniuojant su prieskoniais s..
Recepto vertinimas:
Pasterizuoti rauginti patisonai
Pasterizuoti rauginti patisonaiIngridientai:***GaminimasRaugintus patisonus nuplauti pasūdytu vandeniu (1 l vandens, 20 g druskos) ir sudėti į stiklainius, į kurių dugną įdėta šviežių prieskonių (krienus ir česnakus galima dėti tu..
Recepto vertinimas: