Pasterizuoti rauginti patisonai
Ingridientai:***
Gaminimas
Raugintus patisonus nuplauti pasūdytu vandeniu (1 l vandens, 20 g druskos) ir sudėti į stiklainius, į kurių dugną įdėta šviežių prieskonių (krienus ir česnakus galima dėti tuos pačius, kurie buvo vartojami raugiant patisonus).
Sūrymą, kuriame rūgo patisonai, užvirinti ir užpilti ant patisonų. Po 6-12 vai. jį nupilti, užvirinti, vėl užpilti ant patisonų, ir stiklainius sandariai uždaryti arba užpylus sūrymu pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min. Tuomet stiklainius sandariai uždaryti ir lėtai atvėsinti.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!