MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAI
Ingridientai:1l stiklainiui:
450g nedidelių agurkėlių
150g patisono
1 skiltelė česnako
krieno lapas, krapų, petražolės šakelė
2 gvazdikėliai
3 žirneliai juodųjų pipirų
Marinatui: 1l vandens
40g druskos
50g cukraus
1 šaukštas acto
Gaminimas
Agurkėlius nuplauti ir apdžiovinti. Patisoną nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį pirmiausia sudėti žalumynus ir prieskonius, paskui pasluoksniui agurkus ir patisonus. Tada užpilti karštu marinatu, nepripilant iki viršaus 2-1,5 cm. Uždengti dangteliais ir pasterizuoti 10 min. 90 laipsniu temp. Paskui sandariai uždaryti.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!