Aguročių ikra


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
150 g aguročių,
50 g pomidorų,
20 g. aliejaus,
50 g svogūnų,
2 g česnakų,
druskos
pipirų.
Gaminimas:
Nuvalytus aguročius sumalti mėsmale, sudėti į gilią keptuvę, įpilti aliejaus ir troškinti, kol jie suminkštės. Įdėti mėsmale maltų pomidorų, pakepinti svogūnų ir viską troškinti 10 minučių. Druskos, česnakų, kvepiančių pipirų pagal skonį.
Vietoje aguročio galite panaudoti cukiniją ar patisoną.
Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!