KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAI
Ingridientai:1 kg aguročių, patisonų, moliūgų
100 g riebalų
2 kiaušiniai
druskos
3-4 šaukštai miltų arba maltų džiūvėsėlių
Gaminimas
Daržoves supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, apbarstyti druska ir keletą minučių palaikyti. Kiaušinius išplakti. Kiekvieną griežinėlį suvilgyti kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose iki rusvos spalvos.
Patiekti prie vištienos, triušienos ir veršienos valgių.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!