Vištiena įdaryti patisonai
Ingridientai:3-4 jauni patisonai,
400 g vištienos faršo,
1 kiaušinis,
6 šaukštai grietinėlės,
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
vištienos prieskonių.
Papuošimui:
pomidorų,
salotų lapų,
petražolių šakelių.
Aliejaus patisonams aptepti.
Gaminimas
Nupjauname patisonų viršūnėles ir išskobiame vidų. Patisonus apverdame pasūdytame vandenyje. Vištienos faršą sumaišome su kiaušiniu, grietinėle, džiūvėsėliais ir vištienos prieskoniais. Šios masės prikemšame patisonus, uždedame viršūnėles, patepame aliejumi ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 50 min. Iškeptus patisonus sudedame į salotų lapais išklotą lėkštęę ir papuošiame pomidorų griežžinėliais bei petražžolėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!