Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)
Ingridientai:1 kg patisonų,
0,5 kg pomidorų,
300 g svogūnų,
2 saujos petražolių lapų,
1 sauja gelsvės lapų.
Marinatui:
1 l vandens,
2 šaukštai druskos,
2 šaukštai cukraus,
3 šaukšteliai citrinų rūgšties,
laurų lapų, pipirų,
3 šaukštai želatinos.
Gaminimas
Patisonus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite žalumynus. Daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainius. Išvirkite marinatą. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į atvėsusį marinatą. Šiuo marinatu užpilkite daržoves, stiklainius pridenkite dangteliais ir kaitinkite 20 min. Sandariai uždarykite.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!